Mainos

"Pelottavin asia, jonka olen nähnyt koko elämäni aikana" – huomaatko mitään karmivaa tässä ultraäänikuvassa?

Vaikka äidit kuvailevat usein pieniä vauvojaan maailman suloisimmiksi olennoiksi, ultraäänikuvat eivät aina vastaa tätä mielikuvaa.

Ultraäänitutkimus on monelle odottavalle äidille jännittävä ja odotettu tapahtuma, jonka tarkoitus on selvittää, onko vatsassa kasvavalla lapsella kaikki kunnossa. Vaikka ultraäänikuvat todistavat elämän ihmeellisyyttä, harva voi kuitenkaan rehellisesti sanoa näiden kuvien olevan erityisen kauniita.

Tätä mieltä on ainakin australialaisäiti Sharmi Turner, joka jakoi Twtterissä oman kokemuksensa ultraäänikuvan ottamisesta. Eikä tätä kokemusta voida ainakaan kuvailla sanoilla söpö tai suloinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ultraäänihoitaja päätti ottaa kasvokuvan vauvastani, ja se oli pelottavin asia, jonka olen nähnyt koko hiton elämäni aikana, Turner kirjoitti jakamansa kuvan yhteyteen.

Turner ei ole selvästikään ainoa äiti, jolla on kokemusta niin kutsutusta ”demonivauvasta”, sillä äidin esimerkin myötä Twitteriin on alkanut sadella ultraäänikuvia, joissa äidit kutsuvat syntymättömiä lapsiaan niin demoneiksi kuin rankaisijoiksikin.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Erään odottavan äidin mukaan hänen pojastaan otettu ultraäänikuva sopii erinomaisesti Halloweeniin, sen verran pelottava se on.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: RedBookMag

***

0:40

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.