Käsittämättömiä ultraäänikuvia – voitko uskoa silmiäsi?

Jokainen ultraäänikuva on erityinen, mutta näistä ultraäänikuvasta on erotettavissa jotain vielä erikoisempaa.

Äitien jakamista ultraäänikuvista on selkeästi erotettavissa hahmoja, joiden näkeminen voi saada mielikuvituksen laukkaamaan. 

Ensisilmäykseltä tässä alkuvuonna julkaistussa kuvassa ei näy mitään epätavallista, mutta kun katsoo tarkemmin kuvan oikeaa reunaa, voi nähdä hahmon irvistävän sikiölle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvaa kommentoineet ihmiset ovat olleet todella hämillään kuvassa näkyvästä erikoisesta hahmosta, ja useiden kommentoijien mielestä hahmo esittääkin paholaista. Tämä niin kutsuttu paholaiskuva lähti leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa, ja sitä on katsottu Imgur-kuvapalvelussa jo lähes kolme miljoonaa kertaa. 

"Tuntuu, kuin hän olisi siunattu" 

Tämän niin kutsutun paholaiskuvan innoittamana äiti Kelly Lewis päätti jakaa oman, lähes päinvastaisen ultraäänikuvansa.

– Kun näin kuvan demonista, halusin jakaa enkelikuvani vastapainoksi, Lewis kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lewisin jakamasta valokuvasta on selvästi hahmotettavissa enkeli, joka näyttää istuvan suoraan sikiön yläpuolella, aivan kuin suojelemassa lasta.

– Kyllä, haluaisin uskoa, että tämä on enkeli. Se on mukava ja kaunis asia uskoa, Lewis kertoo. 

Ultraäänikuvan ottamisesta on nyt neljä vuotta, ja Lewsi kertoo hänen pikkutyttönsä Harperin muistuttavan nimeään myöten enkeliä. Nimi Harper tulee harpusta, enkeleiden soittamasta kielisoittimesta. 

– Tuntuu, kuin hän olisi siunattu. Hän on hyväsydäminen, kiltti ja auttavainen persoona, Lewis kertoo. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat