Pelicans-pomo kommentoi valmennusryhmän jättäneen Pasi Nurmisen tilannetta: "Siitä voi jokainen laskea pienen johtopäätöksen"

Jääkiekon Liigan Pelicans tiedotti torstaina, että sen pääomistaja Pasi Nurminen jättää apuvalmentajan tehtävät. Seuran urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi MTV Urheilulle lyhyesti Nurmisen päätöstä.

– Se on hänen päätöksensä ja hän on tehnyt sen, that's it. Eiköhän se ole hänellä kypsynyt ja tänään aamulla siitä tehtiin päätös. Jos nyt katsoo, kuinka monta peliä ja vuotta hän on vetänyt siellä, niin siitä voi jokainen laskea pienen johtopäätöksen. Laukkanen sanoi MTV Urheilulle.

Laukkanen sanoo, että valmennustiimi pystyy pärjäämään ilman Nurmista, eikä valmennusjohdon keskuudessa ole ollut minkäänlaista kismaa. Joukkueen fysiikkavalmennuksesta vastaava Tommi Pärmäkoski tullaan näkemään jatkossa myös penkin takana.

– Joukkue on hyvässä tilassa. Olemme Liigassa pistekeskiarvolla mitattuna viidentenä ja muutenkin joukkueessa vallitsee hyvä henki. Organisaation puolelta meillä ei ole ollut painetta tehdä muutoksia, mutta totta kai kunnioitamme Nurmisen tuntemuksia ja päätöstä. Olemme käyneet aiheen tiimoilta pitkiä keskusteluja ja olemme samalla sivulla siitä, että ilman henkilökohtaista paloa, ei valmennustehtävissä ole järkevää jatkaa, Laukkanen kommentoi Pelicansin tiedotteessa.

Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen ei suostunut kommentoimaan tapausta MTV Urheilulle.

Lue myös:

    Uusimmat