Kuntopuntarin pohjalla tarpova Pelicans vihjaa uusilla pelaajauutisilla: "Aika hiljaiset ovat markkinat" – seurajohto kommentoi valmentajatilannetta

5:37
Videolla Pelicansin hallituksen puheenjohtaja Pentti Matikainen kommentoi Ville Niemisen potkuja marraskuun lopussa.

Lahden Pelicans tiedotti maanantaina purkaneensa sopimuksen unkarilaishyökkääjä Janos Harin kanssa. Hari teki kymmenessä ensimmäisessä ottelussa tehot 2+10, jonka jälkeen pistetuotanto tyrehtyi. 

Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen vakuuttaa, ettei EBEL-liigan Red Bull Salzburgiin siirtyneen Harin lähdön taustalla ole mitään erityistä.

– Hän sai hyvän paikan ja halusi mennä sinne loppukauden ajaksi. Sopimus purettiin hyvässä ja asiallisessa suhteessa, Laukkanen kertoo MTV Urheilulle.

Lahtelaiset haravoivat tällä hetkellä pelaajamarkkinoita tarkasti. Laukkanen pitää paljon mahdollisena, että uusia uutisia pelaajapuolelta on lähiaikoina luvassa.

– Hyvin paljon mahdollista. Mielenkiinnolla odotetaan, mitä saadaan aikaiseksi. Katsotaan, onnistuuko. Antennit ovat koko ajan ylhäällä. Yritetään raapia asioita kasaan tavalla tai toisella.

Haussa olevien pelaajien profiilista Laukkanen mainitsee ensin puolustajat, sitten hyökkääjät.

– Aika hiljaiset ovat markkinat tällä hetkellä. Katsotaan, mitä sieltä löytyy, Laukkanen pohtii.

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Pelicans on viimeisen kymmenen ottelun mittarilla sarjassa kuntopuntarin viimeisenä. Otannasta on tuloksena kahdeksan tappiota.

Ville Niemisen erottamisen jälkeen päävalmentajan vastuuta on kantanut Jesse Welling. Laukkasen mukaan Pelicansin valmentajatilanteessa ei ole toistaiseksi tapahtumassa muutosta.

– Se (valmentajakysymys) on jätetty nyt siihen, että noilla mennään tässä vaiheessa. Ilmoitamme siitä (muutoksesta) kyllä tarvittaessa.

Kysyttäessä, onko Wellingin alaisuudessa viidestä ottelusta neljä hävinneellä Pelicansilla varaa jatkaa nykyisen päävalmentajan alaisuudessa, Laukkanen viittaa edelliseen vastaukseensa valmentajatilanteesta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja