Ville Niemisen erottaneen Pelicansin valmentajatilanne on auki: "Ei ole ehditty tekemään asialle mitään"

Lahden Pelicans irtisanoi päävalmentaja Ville Niemisen tehtävistään ennen lauantain vierasottelua HPK:ta vastaan. Hämeenlinnalaiset olivat murskanneet Pelicansin Lahdessa edellisenä iltana tylysti 6-1. Seuran päävalmentajatilanne on tulevaisuuden suhteen vielä levällään.

Pasi Nurmisen tilalle valmennusjohtoon aikaisemmin syksyllä nimetty Jesse Welling kantaa päävalmentajan vastuuta toistaiseksi, mutta urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen ei osaa kommentoida, jatkaako joukkue kauden loppuun Wellingin alaisuudessa.

– Toistaiseksi jatkamme Wellingin kanssa. Emme ole päätöstä vielä tehneet, Laukkanen kommentoi maanantaina MTV Urheilulle.

Uuden päävalmentajan kartoitus on Laukkasen mukaan vielä vaiheessa.

– Teemme hommia koko ajan sen eteen, mutta ymmärrät itsekin sen, että jos lauantaina on päätös tehty, ei tässä ole kauheasti ehditty tekemään asialle mitään, Laukkanen sanoo.

Seuran voimavaikuttaja Pasi Nurminen jättäytyi aiemmin syksyllä pois Pelicansin valmennusjohdosta "liekin hiipumisen vuoksi". Laukkanen ei osaa kommentoida Nurmisen mahdollista paluuta valmennustehtäviin.

– En osaa tuohon vielä vastata.

Iltalehti uutisoi marraskuun alussa, että Tommi Niemelä on Pelicansin ensi kauden päävalmentaja. 

– Sitä en voi tällä hetkellä kommentoida millään tavalla, Laukkanen kuittaa Iltalehden tiedon.

Lue myös:

    Uusimmat