Pelé lähetti viestin sairaalasta Brasilian MM-kisajoukkueelle – ottelun jälkeen kentällä nähtiin jotain todella tyylikästä

1:09
Katso: Brasilian MM-kisajoukkueelta nähtiin upea ele jalkapallolegenda Pelélle.

Jalkapallolegenda Pelé lähetti Brasilian MM-kisajoukkueelle viestin sairaalasta, jossa hän saa hoitoa ilmeisesti koronaviruksen oireisiin. 82-vuotiaan sairastelut herättivät jo huolen poismenosta.

Kolme kertaa pelaajana jalkapallon maailmanmestaruuden voittaneen brasilialaislegendan Pelén vointi on lähipiirin mukaan huomattavasti parempi kuin aiemmin uutisoitiin. Totta on, että yksi kaikkien aikojen maalitykeistä on sairaalahoidossa, mutta ilmeisesti tieto palliatiivisesta hoidosta ei pidäkään paikkaansa.

Palliatiivinen hoito aloitetaan usein silloin, kun varsinaisen sairauden hoitoa ei nähdä enää tarkoituksenmukaisena. Tästä ei Pelén tyttären Flavia Nascimenton mukaan ole kuitenkaan kyse.

Tytärten mukaan Peléä hoidetaan hengitystieinfektion vuoksi.

Sao Paulon Albert Einstein -sairaalassa potilaana oleva Pelé lähetti viestin Brasilian joukkueelle aivan tiistain neljännesvälieräottelun alla sosiaalisen median välityksellä.

– Vuonna 1958 (Ruotsin MM-kisoissa) kävelin kaduilla ja ajattelin isälleni tekemäni lupauksen täyttämistä. Tiedän, että moni nykyisessä maajoukkueessa on tehnyt samanlaisia lupauksia ja tavoittelevat ensimmäistä maailmanmestaruuttaan, Pelé alusti.

– Haluan innostaa teitä, ystäväni. Aion katsoa ottelua sairaalasta, ja aion kannustaa teitä jokaista. Olemme tällä matkalla yhdessä. Onnea meidän Brasiliallemme!

Myötätunto on molemminpuolista.

Brasilian joukkue teki maan suurimmalle jalkapalloikonille Etelä-Koreaa vastaan pelatun neljännesvälieräottelun jälkeen hienon eleen, johon osallistuivat kaikki pelaajat. Katso ele artikkelin yllä olevan pääkuvan videolta!

Myös ottelustadionilla nähtiin Pelélle osoitettuja viestejä. Esimerkiksi yksi iso banderolli stadionin päätykatsomossa toivotti rakastetulle legendalle pikaista paranemista.

1:25
Pelen terveydestä huolestuttavia uutisia – legendalla valtava vaikutus maan MM-joukkueessa: "Jäädyin, kun kättelin häntä"

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja