Jalkapallolegenda Pelen tilasta murheellinen päivitys – tytär julkaisi koskettavan yhteiskuvan

Brasilialaisen jalkapallolegenda Pelen vointi heikkenee sairaalassa Sao Paulossa. Peleä, 82, hoidetaan sairaalassa syövän sekä munuais- ja sydänvaivojen takia.

Pelen tytär Kely Cristina Nascimento julkaisi joulun aatonaattona sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän halaa isäänsä sairaalassa.

–  Olemme yhä täällä, yhdessä taistelussa ja uskossa, Nascimento sanoi ja kertoi viettävänsä jälleen yön isänsä kanssa.

Viestin voi tulkita myös niin, että yhteisiä sairaalaöitä ei ole enää kovin monta jäljellä.

Kolme jalkapallon maailmanmestaruutta voittanut Pele on hoidettavana Albert Einstein -sairaalassa. Keskiviikkona sairaalatiedot kertoivat, että Pelen paksusuolen syövän tilanne on heikentynyt. Pelen tyttäret Kely Cristina Nascimento ja Flavia Arantes kertoivat silloin, että potilaan on parempi viettää joulua sairaalassa.

Pele joutui sairaalahoitoon marraskuun lopussa. Paksusuolen syöpä oli leikattu viime vuonna, jonka jälkeen sitä oli hoidettu lääkkein.

Kolminkertainen MM-voittaja

Pele eli oikealta nimeltään Edson Arantes do Nascimento saavutti Brasilian maajoukkueessa maailmanmestaruudet 1958, 1962 ja 1970. Häntä pidetään aikansa parhaana pelaajana ja monien mielestä jopa kaikkien aikojen parhaana.

Viime sunnuntaina Pele onnitteli Argentiinan Lionel Messiä maailmanmestaruuden voittamisesta. Pele piti Argentiinan finaalivoittoa Ranskasta ansaittuna.

–  Onnittelut Argentiinalle. Diego Maradona luultavasti hymyilee, Pele kirjoitti tuolloin viitaten Argentiinan vuonna 2020 edesmenneeseen suurpelaajaan.

Pele on jalkapallon ainoa kolminkertainen maailmanmestari. Hän teki uransa 1 363 ottelussa 1 270 maalia. Guinness noteeraa lukeman lajin maaliennätykseksi.

Katso tästä linkistä Pelen tyttären julkaisema kuva.

Lue myös:

    Uusimmat