Pelasta liitto pettämisen jälkeen

Useat tutkimukset ovat paljastaneet, että kolmannes ihmisistä pettää jossain vaiheessa elämäänsä. Monet parit pysyvät silti yhdessä, vaikka petoksesta on vaikea päästä yli. Kokeile näitä vinkkejä pelastaaksesi parisuhteesi.

1. Älä ryntää avioerojuristin luokse. Olisi kuitenkin hyvä, jos kumppanisi voisi lähteä muutamaksi päiväksi muualle. Rauhoitu, ennen kuin teet pysyviä päätöksiä, joita on hankala perua, mutta joita saatat katua.

2. Kerää luotettavia ystäviä ja perheenjäseniä vierellesi lohduttamaan. On ihmeellistä, miten rakastava huolenpito saa sinut huomaamaan, ettei maailmasi olekaan hajoamassa.

3. Älä anna ulkopuolisten painostaa sinua jättämään kumppaniasi. Jotkut antaisivat aina anteeksi, toiset eivät. Tee päätökset niin, että ne sopivat juuri sinulle.

4. Kun olet rauhoittunut, ala pohtia tapahtunutta. On hyvä alku, jos pystyt myöntämään, että teistä kumpikin oli osallinen suhteen alamäkeen.

5. Mieti tarkkaan, kuinka paljon haluat suhteesta tietää. Sinulla on oikeus kysyä, mutta epämiellyttävien yksityiskohtien tietäminen saattaa vaikeuttaa asioiden selviämistä.

6. Älä odota suurien tunteiden, kuten vihan ja petetyksi tulemisen, katoavan hetkessä. Ne saattavat ilmestyä odottamatta tai jäädä ilmestymättä.

7. Vastusta kiusausta ottaa pettäminen esiin joka riidan yhteydessä. Tämä nimittäin saattaa äkkiä syödä kaikki mahdollisuudet liittonne pelastamiseen. Jos esimerkiksi riitelette rahasta, älä ota puheeksi kumppanisi suhdetta.

8. Sisäistä uusi, toiveikas elämänasenne. Kommunikoikaa avoimesti. Kysele säännöllisesti kumppanisi vointia, ja varmista, että voitte jakaa huolenne toistenne kanssa.

9. Jos haluatte pysytellä yhdessä, mutta se tuntuu vaikealta, ottakaa yhteys parisuhdeneuvojaan.

10. Pidä hauskaa. Älkää pitäkö toisianne itsestäänselvyytenä: lähetelkää flirttailevia tekstiviestejä ja menkää silloin tällöin treffeille. Muistuta itseäsi siitä, miksi kumppaniisi alunperin rakastuit. Pitäkää kerran kuussa suhdepalaveri, jossa tarkistatte, miten te kumpikin voitte.

MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja