Pekka Rinteen iso hetki: kiitospuhe ääni väristen – "Rakastan teitä kaikkia"

Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne pidätteli tunteitaan pitäessään voittopuhetta NHL:n palkintogaalassa. Rinne valittiin NHL:n parhaaksi maalivahdiksi.

– Vau, kiitos todella paljon, mikä kunnia, tähän meni pitkään, Rinne aloitti.

Rinne aloitti kiittämällä joukkuekavereitaan. Lyhyen puheenvuoron edetessä hänen äänensä alkoi väristä.

– Yksikään maalivahti ei voi menestyä ilman joukkuekavereita ja minulla on edessäni yksi parhaista joukkueista joka ilta, rakastan teitä. (Nashvillen GM) David Poile, sinun perheesi, meidän omistajamme, tämä merkitsee minulle paljon.

– Nashvillen fanit, te olette parhaita. Ja perheeni, he katsovat tätä kotona; vanhempani, te merkitsette minulle kaikkea, kaiken mitä olette tehneet minun eteen, kiitos siitä. Ja sisareni, rakastan teitä kaikkia, Rinne kiitteli liikuttuneena.

Itse palkintopuheen jälkeen Rinne jatkoi kiitoksiaan NHL:n julkaisemalla Twitter-videolla. Hän on kiitollinen Predatorsin johdolle luottamuksesta myös heikkoina hetkinä.

– Haluan nostaa esiin kolme maalivahtivalmentajaa, joilla on ollut iso vaikutus minuun ja uraani: Mitch Korn, Ben Vanderklok ja koti-Suomessa Ari Hilli, he kolme ovat auttaneet minua niin paljon, Rinne totesi.

Rinne oli Vezina-finalisti kolme kertaa ennen kuin palkinto osui kohdalle.

Rinteen palkinnon jakamisessa nähtiin ylimääräistä show-elementtiä.

Scott Foster, joka tuurasi Chicago Blackhawksin maalilla kauden aikana. 36-vuotias kirjanpitäjä nakattiin kolmannessa erässä maalille: hän piti Patrik Laineen Winnipeg Jetsin kurissa seitsemällä torjunnallaan ja Chicago voitti.

Foster tuli jakamaan palkintoa ja vitsaili, että hänen täytyy lähteä töihin.

Lue myös:

    Uusimmat