Pekka Rinteeltä tunteikkaita sanoja pettymyksen keskellä: "Rakastan joukkuekavereitani"

Pekka Rinteen, Juuse Saroksen, Mikael Granlundin ja Miikka Salomäen NHL-kausi päättyi pudotuspelien avauskierrokseen, kun Dallas Stars kukisti Nashville Predatorsin jatkoerässä 2–1 ja eteni ottelusarjasta jatkoon voitoin 4–2.

Miro Heiskasen, Esa Lindellin ja Roope Hintzin kausi jatkuu ottelusarjalla St. Louis Bluesia vastaan.

Rinne venyi 49 torjuntaan ja Dallasin maalia vahtinut Ben Bishop torjui 47 kertaa. Ensimmäistä jatkoerää oli jäljellä 2.58 minuuttia, kun John Klingbergin laukaus Aleksandr Radulovin poikittaissyötöstä upposi Rinteen taakse.

– Tämä on vaikeaa. Peli päättyi juuri ja kausi on sen myötä ohi. Samalla haluan onnitella Dallas Starsia. He pelasivat hyvin läpi ottelusarjan, ja tämä oli hyvä ottelusarja. Meidän täytyy oppia tästä ja mennä eteenpäin, Rinne sanoi NHL:n nettisivuilla.

Nashville sai avattua pelin Austin Watsonin maalilla, kun ottelua oli pelattu reilut viisi minuuttia. Dallasin Blake Comeau tasoitti 1–1:een toisen erän alkupuolella.

– Rakastan tätä joukkuetta, rakastan joukkuekavereitani. Minusta meillä on todella vahva ryhmä ja rakastan tätä ryhmää. Minusta meillä on potentiaalia, meidän vain pitää laittaa se näytille, Rinne sanoi.

Rinteellä, 36, on jäljellä kaksi vuotta sopimusta Nashvillen kanssa.