Mikael Granlundin ilme kertoi kaiken, kun velipoika taituroi maalin – mutta...

Mikael Granlundin edustama Nashville Predators päihitti Vancouver Canucksin jääkiekon NHL:ssä maalein 3–2, mutta ottelun ainoa suomalaistehoilija oli Canucksissa pelaava Mikaelin velipoika Markus Granlund.

Markus Granlund puikahti avauserässä ylivoimalla vasemmasta laidasta maalille, jossa Quinn Hughesin syöttö tavoitti suomalaisen. Granlund nosti kiekon rystyllään tyylikkäästi yläkulmaan ja vei Vancouverin 1–0-johtoon. 

Kuvat päätyivät osuman jälkeen Nashvillen vaihtoaitioon, jossa Mikael Granlundin ilme oli haudanvakava – vastapuolella pelaavan velipojan maali ei lämmittänyt, vaan päinvastoin. Video Mikael Granlundin reaktiosta näkyy Viasportin verkkosivuilla.

Mikael Granlund sai kuitenkin ottelun jälkeen hymyillä voiton kunniaksi, vaikka miehelle itselle ei tehoja tullutkaan. Nashville nappasi pinnat lopulta lukemin 3–2. Predatorsin maalia vartioinut Pekka Rinne nappasi ottelussa 30 torjuntaa.

Tehollisesti Mikael Granlundilla on ollut jo pidempään tuskaista. Mies on pelannut 10 ottelua peräjälkeen tehopisteittä. 

Markus Granlund on sen sijaan tehnyt maalin kahdessa peräkkäisessä ottelussa. Tai itse asiassa kolmessa, vaikkei Dallas-pelin ratkaissutta rangaistuslaukauskisan osumaa tilastoihin kirjatakaan.

Nashville on läntisessä konferenssissa kolmantena ja etenee pudotuspeleihin, kun taas konferenssin 12. sijalla olevan Vancouverin kausi päättyy runkosarjaan. Molemmilla on runkosarjaa vielä yksi ottelu jäljellä.


Lue myös:

    Uusimmat