Pekka Rinne pommitettiin vaihtoon! Sebastian Aho ja Saku Mäenalanen kurittivat tähtivahtia

Sebastian Aho teki hattutempun ja Saku Mäenalanen säesti yhdellä maalilla Carolina Hurricanesin pakottaessa Nashville Predatorsin maalivahdin Pekka Rinteen vaihtoon sunnuntai-illan NHL-ottelussa.

Carolina voitti ottelun lopulta 6-3. Aho karkasi läpiajoon vajaan 16 minuutin pelin jälkeen ja kisutteli kiekon ohi maalivahti Pekka Rinteen. Hän iski toisessa erässä ylivoimalla lukemat 3-1:een kauden 20. maalillaan ja sai vielä laukauksestaan syötön 5-1-osumaan.

Hetken päästä Ahon illan ensimmäisestä maalista Mäenalanen napautti kiekon suoraan syötöstä Nashvillen maalin oikeaan yläkulmaan.

Teuvo Teräväinen puolestaan syötti toisen maalin Aholle, joka huipensi iltansa hattutemppuun viimeistelemällä loppulukemat tyhjään maaliin.

Osuma oli tulokaspelaaja Mäenalaselle kauden toinen. Hän teki uransa ensimmäisen NHL-maalin 8. tammikuuta New York Islandersin verkkoon.

Nashville vaihtoi toisen erän 1-5-tappiotilanteessa Rinteen pois maaliltaan ja päästi Juuse Saroksen torjuntavuoroon.