Hattutemppu! Teuvo Teräväinen kyykytti NHL:n suomalaisvahtia

NHL:n suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen oli huippuiskussa, kun hänen edustama Carolina Hurricanes voitti San Jose Sharksin maalein 3–0.

Teräväinen mätti ottelussa hattutempun ja vastasi näin ollen joukkueensa kaikista maaleista.

Illan ensimmäisensä Teräväinen teki avauserässä, kun hän lapioi Seth Jarvisin syötön takatolpalta ohi San Jose -vahti Kaapo Kähkösen.

Lisää tuli vielä saman erän aikana. Dmitri Orlov tarjoili tarkan poikittaissyötön Teräväiselle, joka tulitti kiekon suoraan syötöstä voimalla verkkoon. Carolina marssi ensimmäiselle erätauolle kahden maalin johdossa.

Teräväinen kruunasi hienon iltansa päätöserässä tyylikkäällä tavalla. Kiekko pelattiin jälleen Teräväiselle takatolpalle, joka pudotti upealla maltilla poikittaisliikkeessä olleen Kähkösen vatsalleen jäihin ja nosti sitten kiekon maalin kattoon.

Hattutemppu oli Teräväiselle uran kolmas. Teräväinen on aloittanut kautensa hienosti, sillä hän on tehnyt yhdeksässä pelaamassaan ottelussa tehot 7+1.

Antti Raanta torjui Carolinan tolppien välissä ja piti maalinsa puhtaana 20 torjunnallaan. Sebastian Aho keräsi kaksi syöttöpistettä.

NHL-seura Carolina Hurricanesin poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa suomalaispelaajiinkin – ”Totta kai se harmittaa” 2:35
NHL-seura Carolina Hurricanesin poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa suomalaispelaajiinkin – "Totta kai se harmittaa"

Lue myös:

    Uusimmat