Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon tehoilta sai Rasmus Ristolaisen kiehahtamaan – Erik Haula palasi tositoimiin

Carolina Hurricanesin suomalaisduo Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho oli hienossa iskussa, kun Carolina haki 5-4-jatkoaikavoiton Buffalo Sabresin vieraana.

Kolme pistettä saalistanut Teräväinen ja kaksi pistettä nakuttanut Aho rakentelivat joukkueen toisen osuman upealla tavalla avauserässä.

Teräväinen löysi tarkalla syötöllään Ahon mailan maalin edustalta, ja Aho ohjasikin suomalaistoverinsa tarjoilun tarkasti verkkoon.

Seuraavaksi olikin Ahon vuoro tarjoilla Teräväiselle. Kiekko päätyi Ahon lapaan maalin kulmalle ja hänellä oli edessään tyhjä maali. Ahon laukaus kimposi kuitenkin niin ikään maalin edessä päivystäneen Teräväisen lavasta maaliin.

Jatkoajalla isketty Carolinan voittomaali sai Buffalon suomalaispakki Rasmus Ristolaisen kuumentumaan. Ristolainen seurasi osumaa jäähypenkiltä. Osuman jälkeen Ristolainen räyhäsi itselleen vielä pelirangaistuksen.

Carolina sai ottelun alla myös hienoja suomalaisuutisia, kun huippuvireessä alkukaudella ollut Erik Haula palasi kaukaloon kahden viikon tauon jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat