Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen pamauttivat turboalun – lopussa niskaan tuli kylmää tavaraa

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen paukuttelivat Carolina Hurricanesin jääkiekon NHL:ssä Philadelphia Flyersia vastaan jo ensiminuuteilla kahden maalin johtoon. Flyers tarjoili kuitenkin lopulta kylmää vettä hurrikaanimiesten niskaan ja vei voiton lukemin 5–3.

Reilun kolmen minuutin kohdalla helähti ensimmäisen kerran. Teräväinen oli terävänä oikeassa laidassa ja käänsi kiekon ripeästi keskustaan, jonne Aho kaarsi. Aho ampui kiekon saatuaan nopeasti, ja peliväline sujahti Flyers-maalivahti Brian Elliottin kautta sisään.

Vain reilu minuutti myöhemmin edellisen maalin alustaja Teräväinen tälläsi. Andrei Svetshnikov tarjoili kiekon oikeaan laitaan, ja Teräväisen rannelaukaus saattoi kiekon tolppaa kilistellen verkon perukoille.

Carolinan kahden maalin johto kuitenkin suli jo saman erän aikana, ja toisessa erässä Flyers paineli ensi kerran johtoon Morgan Frostin osuttua. Lucas Wallmark toi Carolinan kolmannen erän alussa 3–3-tasalukemiin, mutta Flyers maalasi vielä kahdesti.

Claude Giroux tuikkasi voittomaalin aivan maalin edustalta 51 minuutin pelin jälkeen. Osuma oli hänelle illan toinen.

Kevin Hayes viimeisteli päätöslukemat viime sekunneilla tyhjään reppuun.

Kahden tehopisteen iltaa viettänyt Teräväinen on tehoillut tällä kaudella 22 pelissään lukemat 6+15=21. Aholla on nyt kasassa pisteet 11+6=17.