Paula Vesala esittelee korona-arjen karun puolen – julkaisi liudan erilaisia kuvia: "Kotona kokkailu on selkeästi hengenvaarallista"

2:46
Paula Vesala valmistautui esiintymään Senaatintorin uuden vuoden juhlassa.

Julkkiksille korona-arki on ollut kaikkea muuta paitsi ruusuilla tanssimista. 

Muusikko Paula Vesala julkaisi Instagram-tilillään rehellisen kuvasarjan arjestaan koronatilanteen keskellä. 

Vesala kirjoittaa videoiden ja kuvien yhteyteen sarkastisesti siitä, kuinka "kaikki voi olla upeeta" mitä korona-arkeen liittyyy. 

– Hyggebloggailu alkakoon. Kysynkin että miten kaikki pyykit ja tiskivuoret kasaantuu vaikka on ”vaan kotona”. Entäs ONKS KELLÄÄN IKÄVÄ SALILLE vai miten nää pihajumpat on jengillä sujunu... Välillä on gaala olkkarissa ja saa tehtyy jotain etähommiakin. Video jossa lapseni kanssa kuristamme toisiamme on totta kai huumoria, hän kirjoittaa.

Artistilla ei ole mennyt kokkailut niin kuin elokuvissa, sillä yhdessä kuvassa on liesi, joka on murskaantunut tuhannen säpäleiksi. 

– Kotona kokkailu on selkeästi hengenvaarallista eräille. Koirat ainakin on rakastaneet tätä aikaa! Onks mitään vastaavia kokemuksia kenelläkään vai olenko ainoa, Vesala kyselee.

Voit selata kuvia sen oikealta.

Myös muut julkisuudesta tutut henkilöt kertovat rehellisesti tilanteestaan. 

– Kaikki tämä. Ite tuntuu et vaan kiukuttelen (tyhjästä tietty) ja täytän sekä tyhjennän astianpesukonetta, toimittaja Maria Veitola kirjoittaa.

– Täällä kans. Paavo on selkeesti ainut, jolla ei oo ainuttakaan negatiivista kommenttia ikuisuuden kestäneestä kotoilusta ja pitkistä lenkeistä, laulaja Anna Puu kirjoittaa viitaten tiettävästi koiraansa. 

– Silloin kun karanteeni alkoi, sanoin miehelle, että "talo pysyy aina puhtaana". Mutta jostain syystä se ei mennyt niin, huippumalli Suvi Riggs  myöntää. 

Vesala asui pitkään Los Angelesissa, mutta hän muutti ala-asteikäisen poikansa kanssa takaisin Suomeen pari vuotta sitten. Laulaja keikkailee ahkerasti Suomessa, mutta tämän kevään keikat hänellä on peruttu tai siirretty kodonapandemian vuoksi.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja