Christoffer Strandbergin unelmat toteutuivat viikko ennen ylioppilasjuhlia – muistelee nyt 12 vuoden takaista päiväänsä

Putous-tähti Christoffer Strandberg kertoo, mitä yhteistä hänen sketsihahmoillaan on 6:54
Christoffer Strandberg paljastaa, mitä hänen Putous-hahmoillaan on yhteistä.

Putous-näyttelijän fanit äimistelevät sitä kuinka hän ei ole muuttunut päivääkään.

Tänään lauantaina (30.5.) koetaan jälleen ilon hetkiä, kun joukko lukiolaisia palkitaan pitkästä uurastuksestaan valkolakilla. Putous-näyttelijä Christoffer Strandberg intoutui muistelemaan tätä onnellista hetkeä Instagram-tilillään

Kuvassa näyttelijä poseeraa todistus kainalossaan ja ruusu kädessään. Strandberg valmistui ylioppilaaksi vuonna 2008. Otoksen on taltioinut hänen äitinsä. 

– Oon just valmistunut ylioppilaaksi ja ehkä viikko ennen sitä saanut tietää, että pääsen opiskelemaan näyttelijäksi Teatterikorkeakouluun. Se oli ollut mun unelma 12-vuotiaasta asti.

– Elämä oli edessä. Tunsin suurta nälkää, mutta myös pelkoa tulevaisuutta kohtaan, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Strandbergin päivitys kerää ihasteluja. 

– Ihan olet ollut itsesi näköinen tulevaisuuden lupaus, toisin sanoen onnistunut koska stressivapaana ei ikä näy. Korjaa toki jos oon ihan päinpielessä, seuraaja kirjoittaa.

– Etpä oo tuosta juurikaan vanhentunu, toinen seuraajista toteaa. 

Korona-aika kuritti

Strandberg kertoi maaliskuussa, että häneltä peruuntui parikymmentä  hahmo- ja juontokeikkaa keväältä koronatilanteen myötä. 

– Se harmittaa tietysti, sillä haluan niin tulla esiintymään ja tapaamaan teitä, ja se merkitsee myös suurta tulonmenetystä. Silti jokainen peruutus on hyvä ja järkevä, hän kirjoitti tuolloin Facebookissa. 

Strandbergin Instagram-tililtä on voinut seurata kuinka hän on käyttänyt aikansa nauttien mökkeilystä ja kotona oleilusta puolisonsa ja koiransa kanssa. 

Täysin ilman työtä näyttelijä ei ole kuitenkaan ollut, sillä hän julkaisi toukokuun puolessa välissä kuvan, jossa istuu kasvomaski kasvoillaan lentokoneessa matkalla kuopioon. 

– En aina lennä Kuopioon, mutta kun lennän, menen yksityiskoneella. No okei, otin mä kolme liftaajaa kyytiin.Kiitos Savo! Oli mahtavaa nähdä kotimaata, vaikka olikin työn merkeissä. I’ll be back! Nyt Kalakukko Airways vie mut kotiin, hän kirjoitti.


Lue myös:

    Uusimmat