Paula Koivuniemi: Kesän kiireet kiinteyttivät

Kovasti keikkaileva laulaja Paula Koivuniemi on huomaamattaan kiinteytynyt kesän aikana.

Paula Koivuniemi on heinäkuussa heittänyt noin 14 keikkaa ympäri Suomea ja elokuussakin riittää vielä rutkasti esiintymisiä. Kiireisen aikataulun myötä laulaja kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille myös hoikistuneensa.

– Jotenkin sitä kesän aikana aina kiinteytyy, varmaan siksi kun on paljon keikkoja ja tulee muutenkin oltua enemmän menossa. Katson tarkkaan mitä syön, varsinkin esiintymispäivinä ja ruokailu on mässäilyn sijaan oikeastaan mulle vain tankkaussysteemi, mistä saan energiaa. En myöskään käytä juuri alkoholia, joten sekin varmasti vaikuttaa, Koivuniemi kertoo.

Kunnostaan ahkerasti huolta pitävä Paula jaksaa aerobic-tunnin veroisten energisten keikkojensa lisäksi harrastaa muun muassa sauvakävelyä useita kertoja viikossa. Nainen myöntää myös ammatin vaativan huomion kiinnittämistä ulkonäköön.

– Kyllä kunnosta ja ulkonäöstä kannattaa huolehtia, sillä yleisö on kuitenkin elättäjä ja yleisön edessä haluaa näyttää hyvältä. En muuten olisi varmaan näin tiukka ulkonäön suhteen ja turhamainen, mutta kyllä esiintyjän ammatti sitä vähän vaatiikin, Paula toteaa.

Kesäkuussa Paula ehti viettää kymmenen päivän loma, johon kuului matka Amerikkaan. Nainen vietti aikaa niin New Yorkissa kuin kummitytön valmistujaisissa ja sukujuhlissa Detroitissa. Seuraavasta lomasta kiireisellä laulajalla ei ole tietoa, sillä sekä syksy että alkuvuosi on jo täynnä tohinaa.

– Yleensä olen alkuvuodesta pitänyt pidemmän, jopa parin kuukauden loman, mutta tänä vuonna siinäkin on tiedossa erilaisia projekteja. Ehkä sitten maaliskuussa, laulaja miettii.

Paula Koivuniemen hoikistumisesta kirjoitti ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat