Mainos

Paul McCartney teki takuuvarmaa työtä

Joku vitsinikkari on sanonut Paul McCartneyn ja hänen taustayhtyeensä olevan maailman paras Beatles-tribuuttibändi. Kyseinen vitsinikkari on täysin oikeassa.

Helsingissä McCartney taustaryhmänsä kanssa polkaisi konsertin menemään Hello, Goodbye -rallatuksella. Jo se kertoi missä mennään. Soitto sujuu, äänimaisema on muhkeasti täyteläinen ja laulustemmat irtoavat kuin tyhjää vain.

Konsertin alkupäähän oli ladattu muitakin Beatles-klassikoita. Muun muassa All My Loving, Drive My Car ja täydellinen popkappale The Night Before. Siitä olisi ollut paljon enempäänkin kuin vain Help!-albumin raidaksi.

Ennen encorea täyteen ahdettu Helsingin areena sai kuulla sitä mitä suurin osa yleisöstä luultavasti oli tullut kuulemaankin. McCartney oli säästänyt sinne muun muassa Let It Ben ja Hey Juden.

Ja vaikka Beatles-kappaleet ovat McCartneyn konserttien parasta antia, Bond-tunnari Live And Let Die jaksaa aina nousta yhdeksi konserttien kohokohdista. Sen nykyinen livetulkinta on täydellinen yhdistelmä virtaviivaista menoa, tulta, tappuraa ja pauketta.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.