Patrik Lainetta viedään nyt väkevästi toiseen NHL-seuraan – Winnipeg-pomo vaikeni täysin

3:06
Videolla juttua NHL:n finaaliratkaisusta.

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Patrik Laine on tällä hetkellä valtavan huhumyllyn keskiössä. Suomalainen tähtihyökkääjä ei välttämättä jatka enää Winnipeg Jetsin riveissä. Maanantaina Jetsin seurapomoa Kevin Cheveldayoffia grillattiin asian suhteen. Cheveldayoffin kannanotto ei mitenkään vähentänyt spekulaatioita Laineen yllä.

Siirtohuhujen taustalla on kaksi isoa tekijää.

Yksi on se, että Laineen nykyinen sopimus päättyy tulevan kauden jälkeen. 22-vuotiaan suomalaistähden palkkapyyntö on nousemassa taivaisiin, eikä Jets todennäköisesti pysty mahduttamaan sitä palkkakattonsa alle.

Toinen tekijä liittyy siihen, että Jets yrittää paikata kokoonpanonsa isoja aukkoja siirtojen avulla. Samaan aikaan Jetsillä on ylitarjontaa laitahyökkääjäosastolle. Tätä kautta Laine ja tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers ovat olleet ne nimet, joita on huhuttu muualle.

Maanantaina Jetsin GM Kevin Cheveldayoff piti tiedotustilaisuuden, jossa hän puhui seuran tilanteesta.

Cheveldayoffilta kysyttiin, vähemmän yllättäen, Laineesta.

Vastaus?

Vaikeneminen.

– Mitä Laineen tilanteeseen tulee, Cheveldayoff ei aio ottaa kantaa hänen pelaajiensa saatavuuteen. Hän sanoo, että GM:n pitää kuunnella, että mitä muut ehdottavat, Sportsnetin toimittaja Ken Wiebe kertoi.

Muun muassa Ottawa Sunin ja TSN:n toimittajan Bruce Garriochin mukaan Philadelphia Flyers on väkevästi Laineen perässä. Potentiaalisessa vaihtokaupassa Jets saisi itselleen ainakin jenkkipuolustajan Shayne Gostisbeheren.

22-vuotias Laine takoi päättyneellä kaudella 68 runkosarjaottelussa tehot 28+35=63.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja