Patrik Laineen tuska kasvaa – John Tortorellalla alkoi keittää yli: "Kuka välittää tuollaisesta?"

Columbus Blue Jacketsiin kauden alussa siirtynyt Patrik Laine elää vaikeita aikoja. Maaleista elävä hyökkääjä on pelannut kahdeksan viimeistä peliä ilman osumia.  Viimeisen 16 ottelun saldo on murheellinen 1+3. Samalla myös Columbuksen peli sakkaa pahasti.

Sunnuntain kierroksella Columbus kohtasi  Detroitin, joka korjasi kotonaan pisteet itselleen jo toisena iltana peräkkän. Tällä kertaa maalein 4–1. Tappio oli Columbukselle neljäs peräkkäinen.

Laineen ilta noudatteli viime ajoilta jo tutuksi tullutta kaavaa. Suomalainen pelasi  vajaat 15 minuuttia, laukoi kerran, jäi ilman pisteitä ja hänen tehosarakkeeseensa merkittiin -2. Ei siis mitenkään onnistunut ilta.

Päävalmentaja John Tortorella ei ollut juttutuulella ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Äksyillyt Tortorella ei juuri välittänyt vastata toimittajien kysymyksiin.

Ennen Columbuksen lauantaina alkanutta vieraskiertuetta Tortorella sanoi lehdistötilaisuudessa, että Columbuksen joukkueesta opitaan paljon kiertueen aikana. Nyt kahden Detroit-tappion jälkeen valmentajalta kysyttiin, mitä hän oli oppinut joukkueesta tähän mennessä. Vastaus oli kipakka.

– Haluatko todella puhua tuosta? Pelasimme surkeasti. En aio kritisoida joukkuettamme, emme pelanneet hyvin. En ymmärrä miksi kysyt tuota. Kuten sanoin viimeksi, te voitte kirjoittaa juttujanne, minä en aio olla osa niitä. Se ei auta joukkuetta mitenkään, jos kertaan täällä, mikä meni pieleen. Voin sanoa, että moni asia meni pieleen, Tortorella latasi.

Hetken seesteisemmän vaiheen jälkeen Tortorella iski jälleen. Toimittaja halusi tietää miehen mielipiteen kysymyksiä herättäneestä maalitilanteesta ottelun kolmannessa erässä. Michael Rasmussen ajoi päin maalivahti Elvis Merzlikinsiä ja runnoi kiekon Columbuksen verkkoon. Columbus haastoi maalin maalivahdin häirintänä, mutta tuomio ei muuttunut.

Voit katsoa maalin alla olevalta videolta.

Mitä näit siinä tilanteessa?

– Hyvä jumala! Kuka välittää tuollaisesta? Saimme juuri pahasti turpaan ja sinä otat puheeksi maalivahdin häirinnän. En välitä siitä, Tortorella latasi.

Toimittaja yritti selittää tuomion olleen 1–1-tilanteessa varsin merkittävä. Tortorella ei kuitenkaan halunnut analysoida tilannetta tarkemmin.

– Haastoimme sen, mutta se ei auttanut, Tortorella päätti.

Columbuksen vieraskiertue jatkuu tiistaina Tampa Bayta vastaan.

Voit katsoa Tortorellan haastatteluosion alla olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat