Patrik Laine räväyttää automielipiteellään: "Bensalla pitää kulkea – sähköautot eivät sytytä"

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Patrik Laine on tullut tutuksi kovan luokan maalintekijänä. Kaukalon ulkopuolella Laine tunnustautuu nopeiden autojen ystäväksi. Suomalaishyökkääjällä on myös suora mielipide paljon esillä olevaan bensa vai sähkö -keskusteluun.

Laine vieraili MTV:llä esitettävässä Teknavi-ohjelmassa, jossa hän esittelee Suomessa käyttämäänsä menopeliä, yli 200 000 euron arvoista BMW:tä.

– Tämä on aika nopea auto – ei mikään perhemalli. Ei tällä lähdetä edes mökille, Laine tuumailee menopeliään katsellessa.

Laineella on yksinkertaiset, mutta selkeät kriteerit autovalintaa varten.

– Sen pitää olla nopea. Siinä on oikeastaan mun prioriteetit. Tykkään nopeista autoista. Ja bensalla pitää kulkea – sähköautot eivät oikein sytytä, Laine räväyttää.

– Ja autosta pitää kuulua ääntä, suomalaishyökkääjä jatkaa listaansa.


Jäitä hattuun

Jääkiekkokaukaloissa Laine on niittänyt mainetta yhtenä maailman parhaimpana maalintekijänä. Mutta kun autoista puhutaan, niin millainen kuski hän on?

– Mitäs mää valehtelisin… Laine aloittaa.

– Kerro totuus. Kokeile sitä, C Moren F1-lähetyksistä tuttu Mervi Kallio sanoo.

– Kyllä mää aika aggressiivinen olen. Ei lähdetä valehtelemaan tässä. Voisi ehkä vähän rauhoittua ja voisi ehkä vähän hengittää välillä ratin takana. Tuntuu, että hermot menevät aika usein, jos joku ajaa vähän hiljempaa edessä, Laine perkaa, lisäten perään:

– Silti, olen turvallinen kuljettaja. Nämä ovat vähän semmoisia vehkeitä, että jos lähtee tyhmästi leikkimään, niin se on äkkiä henki pois.  

Lue myös:

    Uusimmat