Patrik Laineen Winnipegille jättimäinen vahvistus? NHL-tähti palaamassa sittenkin kaukaloihin

Jääkiekkoliiga NHL:ssäPatrik Laineen edustama Winnipeg Jets on joutunut tulemaan toimeen ilman tähtipuolustajaa Dustin Byfuglienia, joka vetäytyi pois aktiivitoiminnasta uuden kauden alla. Nyt Byfuglienista kuului lupaavia uutisia.

Byfuglien, 34, ei ole pelannut pelin peliä tällä kaudella NHL:ssä. Isokokoisen tähtipuolustajan vetäytyminen tuli julki kun Jets oli aloittelemassa kauden alla harjoitusleiriään.

Raporttien mukaan jenkkipuolustajan uran jatko on ollut aidosti vaakalaudalla. Tuoreeltaan monet spekulaatiot ovat viitanneet siihen, että Byfuglien ei enää jatkaisi aktiiviuraansa.

Nyt tilanteeseen on tullut muutos.

– Ilmoilla on kasvavaa optimistisuutta siitä, että Byfuglien palaisi Jetsin vahvuuteen, TSN:n luottotoimittaja Darren Dreger paljasti.

– Mikään ei ole tietenkään varmaa, eikä hänen suhteen ole mitään aikataulua. Ilmoilla on kuitenkin näkemys siitä, että paluu olisi todennäköisempi vaihtoehto kuin se, että hän lopettaisi. Se kertoo jo jotain, Dreger jatkoi.

Byfuglienin paluu olisi iso helpotus Jetsin kannalta. Kesän aikana winnipegiläisseuran takalinjat menivät pahasti uuteen uskoon, kun Byfuglienin vetäytymisen lisäksi Jets kauppasi jenkkipuolustajan Jacob Trouban New York Rangersiin. Kolmas iso lenkki, kanadalaispuolustaja Tyler Myers päätyi vapaiden pelaajien markkinoiden kautta Vancouver Canucksiin.

Isot menetykset ovat näkyneet Jetsin pelaamisessa karulla tavalla. Varsinkin tuoreimmissa peleissä winnipegiläisseura on kärsinyt isoista puolustuspään ongelmista. 

Jets on aloittanut kauden neljällä voitolla ja neljällä tappiolla.

Uransa aikana Byfuglien on edustanut Jetsin lisäksi myös Chicago Blackhawksia että Jetsin edeltäjää, Atlanta Thrashersia. Varsinkin viime vuosien aikana Byfuglien on kuulunut aivan NHL:n tähtipakkien joukkoon.

Lue myös:

    Uusimmat