Patrik Laine on rakentanut harjoitusolosuhteet autotalliinsa: "Vähän pitää improvisoida ja käyttää mielikuvitusta"

Patrik Laine pelaa väärää lajia väärään aikaan vuodesta – kertoo nyt mietteitään MTV:lle 3:23
Patrik Laine MTV Urheilun haastattelussa Nokialla.

Suomessa parhaillaan harjoitteleva NHL-tähti Patrik Laine yrittää saada treeniajasta parhaan mahdollisen irti odotellessaan liigan päätöstä kauden jatkosta.

Monet suomalaiset NHL-pelaajat ovat käyttäneet tilaisuutensa ja tulleet kotimaahan koronaviruspandemian keskeytettyä kauden maaliskuussa.

Perjantaina Nokialla golfaamassa käynyt Laine on pyrkinyt pitämään kunnostaan huolta, kun mahdollisuutta jääharjoitteluun ei ole ollut.

– No nyt on vähän vaikeita aikoja sillä tavalla, kun ei pääse jäälle, eikä oikein saleille hirveästi. Vähän on rajoitetut vaihtoehdot, ettei pysty samoja juttuja tekemään kuin viime kesänä tähän aikaan. Tähän aikaan tietysti pelattiin viime kesänä, Laine pohti MTV Urheilun haastattelussa.

Ensiavuksi on käynyt hänen kotitalonsa autotallista löytyvä oma kuntosali, jota Laine on lainannut myös kavereidensa käyttöön.

– Vähän pitää improvisoida ja käyttää mielikuvitusta, mutta minulla on autotallissa oma sali. Siellä olen pystynyt tekemään jonkun verran.

– Olen polkenut pyörää ja käynyt lenkkeilemässä. Lajinomaisia on vähän vaikea tehdä näinä aikoina, mutta toivottavasti päästäisiin tässä niihinkin kiinni mahdollisimman pian, Laine toivoo.

Lue myös:

    Uusimmat