Näin lähtee Patrik Laineen golfsvingi – "Ei oikein lumisateessa ole huvittanut lähteä treenaamaan"

NHL-kausi 2019–2020 on ollut keskeytettynä reilut kuukauden päivät, ja niinpä tänään sunnuntaina 22 vuotta täyttävä Patrik Lainekin joutuu lätkimään kiekon sijaan vain golfpalloa.

Laine ja monet muut suomalaispelaajat palasivat maaliskuun puolivälissä kotimaahansa heti pian sen jälkeen, kun seurat olivat antaneet siihen luvan.

Erilaiset rajoitukset ovat tarkoittaneet sitä, etteivät Laine ja kumppanit ole päässeet Suomessa treenaamaan toivotulla tavalla. Lohtua on pitänyt hakea muista intohimoista, kuten golfista.

MTV Urheilu tapasi Laineen perjantaina Nokialla sijaitsevalla golfkentällä, jossa Laine otti yhteen golfhuippu Sami Välimäen kanssa.

Missä kunnossa svingi on?

– Todennäköisesti aika huonossa, jos nyt rehellisiä ollaan. En rupea huijaamaan tässä ketään. Vähän nyt on tietysti keleistäkin riippunut, ettei oikein lumisateessa ole huvittanut lähteä treenaamaan. Se on aika lailla kysymysmerkki tänään.

– Sami on aina iskussa, mutta minä en todennäköisesti ole tänään iskussa. Minulla on hyvä asenne, ja se riittää. Sillä pääsee pitkälle.

Kuten odottaa sopi, leikkimielinen yhdeksän reiän kisa meni Välimäen nimiin.

Lue myös:

    Uusimmat