Patrik Laine herätti ihmetystä yllättävällä muodonmuutoksellaan – "Toivottavasti noin ei käy enää koskaan"

Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Patrik Laine toivoo, että NHL:n keskeytynyt kausi saadaan vielä käyntiin koronaviruspandemian jäljiltä. Ennen keskeytystä Laine herätti ihmetystä lajiseuraajien parissa. Kovan luokan maalitykin titteli alkoi häilyä, kun suomalaishyökkääjä kunnostautui aivan toisessa roolissa.

Tämän kauden 68 NHL-runkosarjaottelussa Laine on nakuttanut tehot 28+35=63.

Huomioitavaa on se, että yhtenä maailman parhaimpana maalintekijänä tutuksi tulleen Laineen osumien ja syöttöjen sarake on kallistunut epätavalliseen suuntaan.

22-vuotiaalta suomalaishyökkääjältä kysyttiin asiasta, kun hän jakoi kommentteja pohjoisamerikkalaiselle medialle.

– Tämä on ensimmäinen kerta urallani, kun minulla on enemmän syöttöjä kuin maaleja. Toivottavasti noin ei käy enää koskaan, Laine totesi muun muassa Winnipeg Sunin mukaan.

Vaikka Laine ei ole ollut tuoreeltaan maalitilastojen kärkipaikalla, on suomalainen tyytyväinen otteisiinsa.

– Olen ottanut isoja askeleita eteenpäin kauden aikana – varsinkin kokonaisvaltaisen pelini suhteen. Sain lisää tasaisuutta peliini. Kausi on ollut hyvä, harmi vain, että jouduimme keskeyttämään sen.

– Minulla ei oikein ollut mitään huonoja tai kuivia jaksoja, mitä viime vuosien aikana on ollut. Se on iso syy sille, miksi peli on tuntunut niin hyvältä, Laine pohtii.

NHL kaavailee nyt poikkeuksellista mallia, jossa peräti 24 joukkuetta osallistuisi pudotuspeleihin. Laineen mukaan hänelle on se ja sama, että mihin malliin NHL päätyy.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja