Patrick keksi nerokkaan ratkaisun helpottamaan koiran kynsien leikkaamista – some ihastui ideaan

Moni kiittelee perheenisän kehittelemää nerokasta kikkaa – mutta moni haluaa myös tietää, onko hän sinkku.

Kendal Peifer, 18, asuu kaksoisveljensä Isaacin ja isänsä Patrickin kanssa Minnesotassa. Kolmikko adoptoi Oliver-koiran hieman yli vuosi sitten.

Kaikki koiranomistajat tietävät, ettei lemmikin kynsienleikkuu suju aina erityisen mutkattomasti. Näin oli asian laita myös Pfeiferin perheessä. Onneksi isä keksi oivan ratkaisun ongelmaan.

Mutkaton tapa suorittaa kynsienleikkuu

Kun Oliverin kynsienleikkuun aika hiljattain taas koitti, keksi isä muokata jossain näkemäänsä ideaa hieman uuteen uskoon. Lopputuloksena oli varsin nerokas tapa hoitaa koiran kynsien leikkaaminen.

Isä osti edullisen käsilaukun, leikkasi siihen neljä reikää ja ujutti Oliverin laukkuun. Tämän jälkeen isä pisti laukun roikkumaan oven karmissa roikkuviin treenivälineisiin. Kynsien leikkaaminen olikin tämän jälkeen lastenleikkiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Toiset ovat pyytäneet isäni puhelinnumeroa"

Kendal twiittasi kuvat isänsä tee-se-itse-projektista, ja sai huiman vastaanoton. Twiitistä on tykätty satoja tuhansia kertoja.  Moni on kehunut ideaa, mutta moni on myös halunnut tietää, mikä on Patrickin parisuhdestatus.

– Moni on sanonut, kuinka nerokas idea on. Toiset ovat pyytäneet isäni puhelinnumeroa, ja sanoneet, kuinka hyvännäköinen hän on, Pfeifer kertoi Buzzfeed-sivustolle.

"Isäsi on hiton hyvännäköinen."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Onko isäsi sinkku?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. 

"Mopsini Oswald sai tyynyliinahoidon viime kesänä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Buzzfeed

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja