Kalliin urheiluauton toimitus meni rankasti pieleen: Tällaista käänteistä ketjukolaria et ole ennen nähnyt

Bugatti Veyron ja LaFerrari kolaroivat Pariisissa 0:51
Kallis pusu tämäkin: Bugatti Veyron ja Ferrari LaFerrari kolaroivat Pariisissa.

Käsijarru olisi ollut hyödyksi kummassakin autossa.

Tässä kolmen auton erikoisessa ketjukolarissa ei onneksi ole kenenkään terveys vaarassa, eivätkä aineellisetkaan vahingot ole erityisen suuria, mutta tapaus on kaikesta huolimatta varsin epäonninen.

Jutun perästä löytyvällä videolla kuljetusauton kyytiin lastattua Jaguar F-Typeä ollaan laskemassa alas, kun jotain menee pahasti pieleen.

Syystä tai toisesta arvokkaan urheiluauton käsijarrua ei ole kytketty, eikä vaihdettakaan ole pantu silmään, joten auto lähtee valumaan trailerin kyydistä oletettavin seurauksin.

Itse pudotuskin olisi riittänyt vaurioittamaan autoa, mutta kuten videolta on nähtävissä, ei lysti lopu vielä siihen. Tonttiin tömähtänyt Jaguar nimittäin valuu vielä päin takana ollutta lava-autoa. 

Jos edes lava-auton kuljettaja olisi jättänyt vaihteen silmään tai kytkenyt käsijarrun, olisi hänen autonsa todennäköisesti kestänyt Jaguarin antaman pusun liikahtamatta, mutta koska kumpaakaan ei oltu tehty, pomppasi Chevykin taaksepäin ja puolestaan osui arvokkaaseen Nissan GT-R -superautoon.

Mutta ehkäpä onni onnettomuudessa oli se, että autot olivat parkissa juuri tällä tavoin, eikä Jaguar tai Chevy kumpikaan lähtenyt rullaamaan mäkeä alas. Tuolloin seuraukset olisivat voineet olla oikeasti vakavat.

Katso video alta.

Lähteet: Reddit, Jalopnik

Lue myös:

    Uusimmat