Pariskunta syyttää Gordon Ramsayta häidensä pilaamisesta – huippukokilta säälimätön kuittaus

Gordon Ramsay oli kuvaamassa uutta ohjelmaansa.

Häitään juhlistanut pariskunta Charlie ja Lauren Willis syyttävät huippukokkina tunnetun Gordon Ramsayn pilanneen heidän ainutlaatuisen päivänsä.

Tapaus sattui viime kesäkuussa, kun pariskunnan häitä juhlittiin Britannian Cornwallissa sijaitsevalla Lucy Glaze -rannalla. Juhlatilaisuuden aikana kävi ilmi, että Ramsay oli niin ikää kuvaamassa uutta Future Food Stars -ohjelmaansa samassa lokaatiossa. 

– Koko juttu oli oikea keittökatastrofi, Charlie kertoo brittimedialle.

Pariskunnan väitöksien mukaan Ramsay tiimeineen olisi vallannut hääruuista vastanneen keittiön kesken juhlien. Tämän seurauksena häävieraille jäi Charlien mukaan halpaa ja pahaa ruokaa.

– Olimme molemmat työskennelleet ja säästäneet niin paljon päiväämme varten, mutta meistä tuntui vain peliohjelman ylijäämiltä, hän kuvailee.

Tapaus ei jäänyt Ramsaylta huomaamatta.

– Minulta jäi huomaamatta se osa, kun pilasimme tiimini kanssa yhdet häät, huippukokki twiittasi.

– Onnittelut kauniista avioliitosta. Jos haluatte viettää illan ravintolassani, se on minun piikkiini. Yritän olla pilaamatta sitä, hän jatkoi. 

 

Rannan omistajan mukaan pariskunnalla ei ollut yksinoikeutta rannan käyttöön hääpäivänä. 

Kohun seurauksena Ramsayn ohjelman tuottaja Sharon Powers kirjoitti pahoittelukirjeen hääparille. 

– Hyvä herra ja rouva Willis, kirjoitan anteeksipyynnön paheksunnasta, jota kuvaamisemme aiheutti hääpäivänänne Lusty Glaze rannalla. Olen häpeissäni siitä, mitä aiheutimme tärkeänä päivänänne ja voin vakuuttaa, ettei se ollut koskaan tarkoituksemme.

– Kuten tiedätte, olemme maksaneet häänne kokonaisuudessaan, minkä toivon jollain tapaa oikaisevan tilannetta ja näyttävän pahoittelumme vaikutuksistamme tärkeänä päivänänne. 

Lähde: People

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja