Mies valmisti tunnetun liharuoan kurkusta sisäfileen sijaan – voit varmaan arvata, mitä mieltä Gordon Ramsay on

shutterstock_1170467539
Shutterstock

Gordon Ramsay teki sen taas! Tällä kertaa huippukokin haukut sai kuulla mies, joka valmisti klassikkoliharuoan kurkusta. 

Videolla: Näin valmistuu suosikkihuoltoaseman lehtipihvi!

Beef wellingtonia eli wellingtonin pihviä pidetää yhtenä brittikokki Gordon Ramsayn bravuuriruoista. Brittiläisen keittiön klassikon pääraaka-aineena käytetään usein naudan sisäfileetä ja ruokalajia pidetäänkin yleisesti "liharuokien aatelina". 

Kotikokki Jordan Billhamin kasvisversio klassikosta ei varsinaisesti ilahduttanut rääväsuuna tunnettua Ramsayta.Billham latasi TikTokiin videon, jossa valmistaa wellingtonia naudan sisäfileen sijaan kurkusta. 

Jos video ei näy, katso se täältä

– Mitä?! Siis lopeta! Kurkku-wellington? Ei, älä viitsi, Ramsay voivottelee videon alussa.

Billhamin kokkauksen edetessä Ramsay jatkaa päivittelyään ja toteaa ruokalajin muun muassa näyttävän ”yhdeltä vaimoni leluista sängyn alla”.

– Onko tuo todella tuore kurkku? Älä viitsi, miten kehtaat loukata wellingtonia!

Kyseessä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Gordon Ramsay lyttää julkisesti kotikokkien suorituksia. Tapa kuuluu nykyään kokin sosiaalisen median brändiin ja monet julkaisevat kyseenalaisia ruokavideoita vain päästäkseen julkkiskokin ”haukuttavaksi”.

Kurkku-wellingtonin loihtinut Billham kertookin medioille olevansa otettu huippukokin haukuista. 

– Laihduin ehkä muutaman kilon, kun juoksin kahdeksan kierrosta talon ympäri innostuksissani. En vieläkään ole ihan täysin sisäistänyt asiaa, Billham sanoo ja kertoo nauraneensa erityisesti Ramsayn kommentille koskien tämän ”vaimon lelua”. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!