Mainos

Pariskunta sai uima-altaalle karmaisevaa seuraa: Mies jätti tyttöystävänsä pulaan ja pelasti itsensä!

Pariskunnan romanttinen yöuinti päättyi kammottavalla tavalla ja netti riehaantui – mutta täysin eri syistä, kuin voisit kuvitella.

Kun kuvittelee romanttisen iltauinnin tähtitaivaan alla, tuskin toivoo sinne kolmatta pyörää. Eikä missään nimessä kuvittele mukaan ainakaan sellaista petoa, jonka eräs pariskunta sai mukaan uintireissulleen.

Ilmeisesti Zimbabwessa kuvattu turvakameratallenne paljastaa, miten nopeasti tilanteet voivat muuttua. Videolla näkyy, kuinka pariskunta nauttii tyhjästä uima-altaasta ja toisistaan. Yhtäkkiä aurinkotuolien alta matelee kohti allasta nopeasti etenevä, lähes kaksimetrinen krokotiili.

Mies pakenee liukkaasti paikalta jättäen naisen kaksin pedon kanssa

Videokuvasta näkyy, kuinka nälkäisen oloinen krokotiili syöksyy empimättä naisen kimppuun.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sen sijaan, että katsojat olisivat huolestuneet videolla näkyvän pariskunnan voinnista, netti on videon leviämisen jälkeen täyttynyt ihmettelyistä ja ilkeilystä miestä kohtaan. Tämän voi nähdä pomppaavan ylös altaasta nopeasti ja jättävän tyttöystävänsä hetkeksi yksin taistelemaan hirmuista petoa vastaan.

Tuliko apu liian myöhään?

Osa katsojista on kuitenkin puolustanut miestä, joka palaa auttamaan naista hetken kuluttua. Tässä vaiheessa nainen on kuitenkin joutunut jo melko väkivaltaisen hyökkäyksen uhriksi – ja pelastanut itse itsensä. 

Valitettavasti tiedossa ei ole, miten parisuhteen kävi miehen unohdettua käyttäytyä uljaan prinssin tavoin. Onneksi molemmat pääsivät kuitenkin pakenemaan altaasta krokotiilin jäädessä uiskentelemaan.

Lähteet: Daily Mail, Facebook, YouTube

***

1:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.