Pariskunta löysi vanhasta lautapelistä kuusi timanttisormusta – korujen arvo huikeat 18 000 dollaria!

Chris ja hänen tyttöystävänsä Mandy rikastuivat kertaheitolla, kun he löysivät hyväntekeväisyyskaupasta ostamansa pelin valepohjan alta kuusi timanttisormusta. Korujen arvo on 18 000 dollaria.

Yllä olevalla videolla testattiin kosketusilluusiota.

Australialaiset Chris Lightfoot ja Mandy Flack olivat ajatelleet viettää illan vanhempiensa kanssa pelaten lautapelejä. Päätös rauhallisesta koti-illasta tosiaan kannatti, sillä hyväntekeväisyyskaupasta kahdella dollarilla ostetun pelin sisältä löytyi kuusi timanttisormusta, joiden arvo on yhteensä 18 000 dollaria.

Peli-ilta vanhempien kanssa

Kaikki lähti siitä, kun pariskunta oli muuttanut Sydneysta Torontoon, Kanadaan, ja heidän vanhempansa päättivät tulla vierailulle. Chris ja Mandy järjestivät koko porukalle majoituksen Prinssi Edwardin saarella kalajastajakylässä.

– Ajattelin, että kun vanhempani ovat täällä, emme viettäisi villiä baari-iltaa. Mietin, että ehkäpä voisimme käydä käytetyn tavaran kaupassa ostamassa parit lautapelit, Chris kertoo Yahoo 7 News -sivustolle.

Hetken hyllyjä tutkailtuaan Chris ja Mandy päättivät valita MindTrap-lautapelin.

Lautapelistä löytyi timanttinen yllätys

Myöhemmin he alkoivat pelata ja Chrisin äiti alkoi kysellä kysymyksiä korteista. Kun hän laittoi kortit takaisin laatikkoon ja hän alkoi ihmetellä, miksi ne eivät mahdu takaisin.

Selitys löytyi pian. Kävi ilmi, että lautapelissä oli valepohja.

– Hän ojensi kätensä ja veti esiin ensin yhden timanttisormuksen, sen jälkeen toisen, kolmannen ja neljännenkin, Chris kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Istuimme siinä ja katsoimme toisiimme miettien, että voiko tämä olla todellista.

Seuraava kysymys kuului, että kuka saisi sormukset omakseen. Chris kertoo vitsaillen, että hän ilmoitti saman tien, että korut ovat hänen.

Timanttisormusten arvo 18 000 dollaria

Pariskunta yritti löytää lautapelin alkuperäisen omistajan, mutta turhaan. Kun he veivät sormukset arvioitavaksi, heille kerrottiin, että he olivat kahden dollarin lautapelillä tienanneet 18 000 dollaria eli noin hieman yli 12 000 euroa.

– Pari näistä on arvoltaan 5 000 dollaria. Täytyy myöntää, että olin ajatellut mennä takaisin kauppaan ostamaan kaikki heidän lautapelinsä, Chris virnistää.

Chris oli ensin ajatellut, että timantit poistettaisiin sormuksista ja kiinnitettäisiin hänen hampaisiinsa. Mandy kuitenkin tyrmäsi ajatuksen varsin vikkelästi.

Aarre on nyt laitettu turvasäilöön. Siellä se odottaa hetkeä, jolloin tarvitaan nopeasti rahaa. Tosin jos Chris saa päättää, matkailusta pitävä pariskunta ostaa uuden veneen.

– Kun viisumimme menevät vanhaksi, aiomme ostaa uuden veneen ja vain purjehtia sillä Bahamalle! Chris vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja