Mike hukkasi vihkisormuksensa ravintolassa – kolme vuotta myöhemmin ilmoitus somessa tavoitti oikeat henkilöt

Kadonnut sormus löytyi, kun omistaja päätti uusia ravintolan terassin. Tapauksesta uutisoi muun muassa CTV News -sivusto.

Kolme vuotta sitten newyorkilainen pariskunta oli syömässä Coconuts-ravintolassa Etelä-Floridassa, kun miehen vihkisormus putosi ravintolan pation lattialautojen väliin. Silloin he ajattelivat, että sormusta ei enää löytyisi.

Hiljattain ravintolan omistaja Ryan Krivoy oli päättänyt uusia pation, koska koronaviruksen takia ravintolasta sai vain noutoruokaa. Remontin yhteydessä lautojen alta löytyi muun muassa harvinainen kultakolikko ja sadan dollarin seteli – sekä hopeinen vihkisormus, johon oli kaiverrettu: “Mike & Lisa 08-21-15”.

Omistaja löytyi sosiaalisen median avulla

Ravintolan markkinoinnista vastaava Sasha Formicapäätti julkaista kuvan sormuksesta Facebookissa, vaikka oli epäileväinen sen suhteen, että oikeaa omistajaa löytyisi. Julkaisua jaettiin 5 000 kertaa ja niin se tavoitti Miken ja Lisan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolme päivää myöhemmin, 16. huhtikuuta, Lisa soitti ja kertoi, että sormus kuului hänen miehelleen. Hän lähetti todisteeksi kuvan, jossa he olivat illallistamassa ravintolassa tuolloin vuonna 2017.

Krivoy lähetti sormuksen heille. Kolikon ja setelin hän laittoi tippikippoon jaettavaksi muiden työntekijöiden kanssa.  Kolikon arvoksi veikataan noin 2 000 dollaria, sillä se on peräisin vuodelta 1855.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja