Parikymppiset pitivät "koronabileet" Yhdysvalloissa – osanottajalla todettiin korona: "Jonkun muun rakkaat tulevat kärsimään"

Parikymppiset pitivät"koronabileet"Yhdysvalloissa – nyt osanottajalla korona 0:48
Parikymppiset pitivät "koronabileet" Yhdysvalloissa – nyt osanottajalla korona

Kuvernööri Andy Beshear varoittaa vastuuttomien "koronabileiden" seurauksista.

Amerikkalaisnuorten juhlaidea sai karun lopun, kun juhliiin osallistunut sairastui koronaan. Nyt kuvernööri varoittaa Kentuckyssa järjestettyjen "koronabileiden" kaltaisista tempauksista, kertoo Buzzfeed News.

Juhlissa käyneellä nuorella koronavirus

Kuvernööri Andy Beshearin mukaan osavaltiossa asuvalta nuorelta löytyi koronavirus sen jälkeen, kun hän oli osallistunut parikymppisten nuorten "koronavirusjuhliin".

– Kuka tahansa, joka menee tällaiseen tapahtumaan, saattaa uskoa olevansa voittamaton, mutta samalla jonkun muun rakkaat tulevat kärsimään, Beshear kuvailee.

"Meidän pitäisi olla tätä parempia"

Beshear ei lehdistötilaisuudessa kertonut, koska tai missä juhlat pidettiin, tai paljonko osanottajia oli. Miehen mukaan kokoontuminen vallitsevissa oloissa oli kuitenkin "sydämetön" idea.

– Taistelemme vanhempiemme ja isovanhempiemme terveyden ja jopa elämän puolesta, älä ole niin kylmä, että menet tahallasi tapahtumaan ja altistat itsesi virukselle, joka voi olla muille kohtalokas. Meidän pitäisi olla tätä parempia.

"Ei enää enempää tällaisia missään, mistään syystä"

Yksi alaikäinen on jo kuollut koronaviruksen vuoksi Yhdysvalloissa. Kentuckyssäkin koronavirus on vaatinut uhreja. Beshear toivoikin, ettei hänen koskaan enää tarvitse kuulla "koronavirusbileistä" ja niiden seurauksista.

– Meidän pitäisi antaa anteeksi tälle ihmiselle (joka meni bileisiin), mutta ei enää enempää tällaisia missään, mistään syystä.

Lähteet: Buzzfeednews.com, CNN

Lue myös:

    Uusimmat