Yhdysvaltalaiset teinipojat menivät kauppaan yskimään muita päin ja videoivat kaiken – poliisilta painokas viesti vanhemmille

Yhdysvaltalaiset teinipojat olivat ilmeisesti innostuneet sosiaalisessa mediassa levinneestä haasteesta. Aiheesta kertoo muun muassa Fox17online -sivusto.

Yhdysvaltain Virginiassa teini-ikäiset pojat kuvasivat videon siitä, miten he yskivät tahallaan ruokakaupassa ihmisten ja tuotteiden päälle. Purcellvillen poliisilaitoksen virkailijat kertovat, että kaksi tekoon osallistuneista pojista myönsi kuvanneensa videon.  Poliisi kuitenkin totesi poikien yskineen todellisuudessa hihaansa.

– Todettiin, että pojat olivat menneet muiden asiakkaiden lähelle ja yskineet hihaansa samalla, kun kuvasivat kaiken puhelimellaan, poliisista kerrottiin paikallisille medioille.

Poliisi kiittelee työntekijöitä

Poliisien mukaan tapaukseen ei liity rikollisia tarkoitusperiä. Videolta selvisi lisäksi, ettei yhtäkään asiakasta tai tuotetta päin suoraan syljetty tai yskitty. Ketään ei pidätetty tapauksen johdosta.

– Arvostamme sitä, että myymälän henkilökunta raportoi nopeasti tapauksesta poliisille ja siitä, että he poistivat kaikki tapaukseeen liittyvät tavarat varmistaakseen asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuuden.

Koska pojat ovat alaikäisiä, ei heidän nimiään tai videota jaeta julkisesti.

Poliisilta muistutus vanhemmille

Poliisilaitos kehoittaa vanhempia valvomaan jälkikasvuaan tarkemmin sen suhteen, miten nämä käyttävät sosiaalista mediaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliisista veikataan, että koulujen sulkemisen vuoksi joillain nuorilla on liikaa vapaa-aikaa ja silloin erilaiset tempaukset voivat innostaa.

– Olemme havainneet, että tämä näyttää olevan häiritsevä trendi sosiaalisessa mediassa ympäri Yhdysvaltoja. Pyydämmekin vanhempia puhumaan lasten kanssa välittömästi siitä, että tällainen toiminta ei ole suotavaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat