Parikymppinen Louise julistaa peppukuvillaan: Täydellistä vartaloa ei olekaan!

0:25

Kuvapari osoittaa, kuinka harhaanjohtava ajatus "täydellisestä vartalosta" voi olla.

Yllä olevalta videolta selviää "bikinikunnon" olennaisin määritelmä.

Vaikka sosiaalinen media on tulvillaan kuvia näennäisesti täydellisistä bikinikropista, moni sosiaalisen median vaikuttaja on ottanut asiakseen muistuttaa, ettei se ole koko todellisuus

Todenmukaisen kehonkuvan puolesta puhuu myös mybetter_self-Instagram-tilin takana oleva ranskalainen Louise Aubery, 20, joka on jo aiemminkin kiinnittänyt huomiota siihen, miten sosiaalinen media voi ruokkia huonoa itsetuntoa ja saa etsimään itsestä vain vikoja.

Nyt naisen kuvapari paljastaa, miten erinäköiseltä ja täydellisen lisäksi "epätäydelliseltä" takapuoli voi näyttää asennosta riippuen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Minulla ei ole täydellistä vartaloa"

Toisessa kuvassa takapuoli näyttää "täydelliseltä", mutta toista kuvaa varten Aubery on tikistänyt peppulihaksensa yhteen, jolloin takapuoli näyttää litteämmältä ja ihon alla piilevä selluliitti näkyy selvemmin. Kuvien päälle Aubery on kirjoittanut "minä" ja "edelleen minä". 

– Kyllä, treenaan. Kyllä, syön terveellisesti. Ei, minulla ei ole täydellistä vartaloa. Tiedättekö, miksi? Koska lakkasin etsimästä sitä, Aubery kirjoittaa. 

Nainen kirjoittaa, että aloittaessaan treenaamisen hänellä oli "hullut odotukset" siitä, millaisen vartalon hän toivoi saavansa. Sisäreisien väliin jäisi rako, hän saisi litteän vatsan ja sellulliitti katoaisi. Hän saisi vartalon, jota pidetään terveen näköisenä.

Aubery kuitenkin kertoo, että vaikka omaakin nyt "terveen" kropan, hänellä on silti selluliittia ja rasvaa vatsassa.

– Muistakaa yksi asia: vartalonne ei ole vihollisenne.

Mikä on motivaatiosi treenata?

Cosmopolitanille Aubery kertoi, että hänen tavoitteensa ovat muuttuneet siitä, kun hän alunperin alkoi treenaamaan painoa pudottaakseen. Nainen muistuttaa, että kun ymmärtää, ettei tavoitepaino tee ihmistä onnelliseksi, voi keskittyä siihen, mikä on oikeasti tärkeää, kuten oman vartalon hyväksyminen sellaisena kuin se on.

Nykyään Aubery kertoo treenaavansa vain siksi, että se saa hänen olonsa tuntumaan hyvältä. 

Lähteet: Cosmopolitan, Shape

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja