Mainos

"30 sekunnin muodonmuutos" – kuvapari paljastaa totuuden timmin vatsan takaa

Terveellisten elämäntapojen puolesta puhuva bloggari muistuttaa itsensä hyväksymisen tärkeydestä; kukaan ei voi näyttää täydelliseltä kaiken aikaa.

Tuntuuko sinustakin siltä, kuin olisit maailman ainoa henkilö, joka kantaa vatsassaan hieman ylimääräistä? Kuntosalilla kaikki muut näyttävät olevan hoikempia ja rasvattomampia kuin sinä, sosiaalisen median kuvista nyt puhumattakaan. Kaikki ei kuitenkaan aina ole sitä miltä näyttää. Tästä haluaa muistuttaa fitness-bloggari Zoe Novota, jonka jakamalla rehellisellä kuvaparilla on tärkeä sanoma kaikille niille, jotka kadehtivat muiden litteitä vatsoja.

– Tässä on 30 sekunnin muodonmuutos, Novota kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

– On helppo katsella muiden naisten kuvia Instagramissa, tai missä tahansa muualla, ja verrata itseään niihin. Haluankin julkaista tämän kuvan antaakseni asioihin hieman perspektiiviä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka kuvapari näyttääkin ensisilmäyksellä siltä, kuin kyseessä olisi suurempikin painonpudotus, todellisuudessa näillä kuvilla on eroa vain muutamia sekunteja.

Omaa peilikuvaa ei tulisi tarkastella liian ankarasti

Novota toivoo kaikkien ymmärtävän, että suurin osa sosiaalisen median kuvista on otettu hyvässä valossa, hyvästä kuvakulmasta poseerauksen kera. On kuitenkin mahdotonta, että kukaan meistä pystyisi ylläpitämään tätä illuusiota aamusta iltaan. 

– Joten katso oikealla olevaa kuvaa. Se olen minä rentona, ilman, että yritän litistää vatsaani korkeavyötäröisillä leggingseillä. Oikealla oleva henkilö treenaa silti melkein joka päivä ja syö terveellisesti 75 prosenttia ajasta. Hän on silti 100-prosenttisesti kaunis ja vahva, Novota toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Joten seuraavan kerran, kun päädyt tarkastelemaan itseäsi peilistä huonossa valossa ilman poseerausta, älä ole liian ankara itsellesi, nainen muistuttaa. Peilikuvasta riippumatta olet silti ihmeellinen ja teet monia ihmeellisiä asioita, jos vain annat itsellesi luvan.

– Ja kun näet kuvia poseerauksista, tiedosta, että niissä olevat ihmiset ovat myös täydellisen epätäydellisiä.

Lähde: Metro 

***

1:47

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja