Mainos

"Tämä jätkä kouri takapuoltani" – nainen puolusti itseään kähmivää miestä vastaan, mutta saikin kuulla kritiikkiä

Krystal joutui seksuaalisen häirinnän kohteeksi, muttei antanut miehen päästä pälkähästä.

Amerikkalainen baarimikko Krystal Olsen osaa puolustaa itseään. Tämä tuli yllätyksenä häntä kourineelle miehelle, jonka ilta päättyi ikävästi, kertoo Bored Panda -sivusto.

Olsen joutui seksuaalisen häirinnän kohteeksi viettäessään iltaa ulkona. Hän ei kuitenkaan antanut miehen päästä pälkähästä, vaan taisteli vastaan. Olsen jakoi kuvan tilanteesta Twitteriin.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Tämä jätkä kouri takapuoltani, raahasin hänet ulos kuristusotteessa, hän runnoi minut seinää vasten. Ja nyt hän itkee, koska hänet pidätettiin, nainen kirjoitti kuvansa oheen.

Olsen ei ottanut kuvaa miehestä; sen teki turvamies. Hänelle on satanut kiitosta toiminnastaan, mutta osa kuvan nähneistä ihmettelee Olsenin reaktiota.

– Miesparka. Etkö ajattele, että ylireagoit, Tommy 'Guru' Allan kyselee Twitterissä.

– Miehet eivät saa kosketella mitä haluavat, koska haluavat, ja päästä sitten tilanteesta pienellä ranteen läpsäytyksellä. Mies kävi hänen päälleen, joten hän kävi miehen päälle, käyttäjä nimeltä Em valistaa.

Olsenilta on tiedusteltu esimerkiksi sitä, miksei hän ”vain läimäyttänyt” miestä. Osa Twitter-käyttäjistä ei pidä kourintaa päällekäymisenä.

– Se, että kopeloi jotakuta vasten hänen tahtoaan, on kirjaimellisesti seksuaalisen väkivallan määritelmä, Kelly Ellis huomauttaa Twitterissä.

– En voi käsittää, miten niin monet miehet eivät tajua, mitä seksuaalinen häirintä on, Brianna Wu ihmettelee.

Ellis vastasi hänelle todeten, että saa edelleen ”typeryksiltä” kommentteja, koska kommentoi aihetta käsittelevää videota vuosi sitten.


***

2:09


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.