Pari tapasi koronakeväänä deittisovelluksessa – suhde eteni pikavauhtia: "Jos joku olisi sanonut tammikuussa, että olen kohta raskaana ja odotan kolmosia..."

Deittisovelluksessa tavannut brittipari muutti pikapikaa yhteen, ja nyt he odottavat kolmosia!

Koronapandemiavuosi 2020 toi onnea ainakin tälle brittiparille! Deittisovelluksessa tavanneet Megan Smyth ja Clayton Whittaker odottavat kolmosia, kertoo Fox News.

Tapasivat Bumble-sovelluksessa ja rakastuivat tulisesti

Megan ja Clayton tapasivat toisensa Bumble-sovelluksessa toukokuussa. Viikon kuluttua virtuaalisesta ensikohtaamisesta he kävivät kävelytreffeillä koronaturvallisen välimatkan päässä toisistaan. Kaikki tuntui loksahtavan välittömästi paikoilleen.

– Emme ole olleet päivääkään erossa se jälkeen, kun ensimmäistä kertaa tapasimme, Megan kuvailee.

"Claytonin kanssa se oli vain erilaista"

Megan jäi leskeksi vuonna 2013. Menetettyään kumppaninsa hän ei ole käynyt paljoakaan treffeillä.

– Claytonin kanssa se oli vain erilaista. Olemme melkein sama ihminen, näemme asiat samalla tavalla, nainen sanoo.

– Tulemme vain toimeen, se on vain helppoa, se ei vaadi kovaa raadantaa tai mitään sellaista. Uskon, että sen vain tietää, kun toisen kanssa on helppo olla, hän jatkaa.

"Yhteen muuttaminen vain tuntui oikealta"

Pari alkoi seurustella virallisesti kesäkuussa. Clayton muutti Meganin luo asumaan. Mies kertoo tienneensä heti Meganin kohdatessaan, että haluaa viettää jokaisen päivän tämän kanssa.

– Yhteen muuttaminen vain tuntui oikealta. Se on ollut ihanaa, eikä tällaista usein tapahdu, hän sanoo.

Megan ja Clayton. Jos jukkaisu ei näy, katso se täällä.

Odottavat kolmosia

Elokuussa 2020 Megan yhtäkkiä huomasi, että hänen kuukautisensa olivat myöhässä. Hän oli raskaana – ja odottaa kolmosia! Totuus selvisi hyvin tuoreelle parille ultratutkimuksessa.

– Seisoin katselemassa ruutua ja näin kaksi möykkyä, ja aluksi ajattelin, että lapsia on varmasti kaksi. Alkusokki sai minut vähän kalpeaksi ja hikiseksi, Clayton kertoo.

– Sitten näimme vielä yhden möykyn ja hoitaja sanoi "siellä on kolme". Tarvitsin välittömästi tuolin. Hoin vain "voi luojani". En voinut uskoa sitä, hän jatkaa.

"Jos joku olisi sanonut tammikuussa, että olen kohta raskaana ja odotan kolmosia..."

Meganin suvussa on ollut paljon kaksosia.  Nyt pariskunta odottaakin innolla, että saa toivottaa kolmosvauvansa tervetulleeksi maailmaan.

– Jos joku olisi sanonut tammikuussa, että olen kohta raskaana ja odotan kolmosia, en mitenkään olisi voinut uskoa sitä, Megan kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat