Modernin ajan Romeo ja Julia? Veronalaispariskunnan rakkaus syttyi parvekkeilta käsin korona-aikana – suunnittelevat nyt häitä

Tärkeät tanssiaiset peruttiin! Teinitytön perhe riensi apuun 0:36
Yhdysvaltalaisperhe järjesti perheen tyttärelle ikimuistoisen illan, joka oli peruuntunut koronaviruspandemian takia.

Italialaispari näki toisensa parvekkeiden välityksellä ja rakastui. Nyt "modernin ajan Romeo ja Julia" aikovat naimisiin!

"Modernin ajan Romeon ja Julian" rakkaustarina ihastuttaa netissä. Kyseessä ei ole tragediaan päättyvä romanssi, vaan tapaus, jossa italialaispari tapasi toisensa kuin klassikkonäytelmässä ikään – siis parvekkeiden avulla, kertoo Insider.

Paola ja Michele tapasivat parvekkeiden kautta

Paola Agnelli, 40, ja Michele D'Alpaos, 38, tapasivat koronapandemian aikana kotikaupungissaan Veronassa, joka oli myös Romeon ja Julian kotikaupunki. Pari oli kuuntelemassa naapurin soittamaa musiikkia parvekkeilla, kun he havaitsivat toisensa. Kipinä syttyi heti.

Paola ja Michele. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kuukausiin Paola ja Michele eivät voineet tavata toisiaan, mutta he juttelivat sekä sosiaalisessa mediassa että parvekkeillaan 40 metrin päässä toisistaan.

– Michele kysyi heti, voisiko seurata minua Instagramissa, ja siitä lähtien juttelimme joka päivä myöhään iltaan asti, Paola muistaa.

Suutelivat ja halasivat ensitapaamisella

Pian kaksikko siirtyi WhatsApp-viesteihin. He tapasivat livenä vasta toukokuussa 2020.

– Se oli jännittävää, olimme molemmat innoissamme, Paola sanoo.

– Menimme taloa lähellä olevaan puutarhaan ja pussasimme ja halasimme ensimmäistä kertaa. Muistamme aina tuon maagisen hetken. Se oli päivittäisen yhteiselämämme alku.

"Moderni Romeo ja Julia" menivät nyt kihloihin

Nyt maaliskuussa tavannut pari on mennyt kihloihin. Michele kertoi aviotoiveistaan melkein heti, koska koki löytäneensä elämänsä rakkauden. Paola koki samoin.

Hääpäivää etsitään parhaillaan.

– Avioliitto on tärkeä asia, sitä ei pidä kiirehtiä, Paola sanoo.

Tunteet kuitenkin roihuavat voimakkaina. 

– Tunsin ensimmäistä kertaa perhosia vatsassani, Paola sanoo Michelen tapaamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat