Mainos

Paras hiihtotalvi ikinä!

Luminen talvi on nostanut murtomaahiihdon uuteen huippuun. Lunta on ollut enemmän kuin riittävästi joka puolella maata, ja hiihtämään on pääkaupunkiseudullakin päässyt parhaimmassa tapauksessa suoraan kotipihalta. Kaupat joutuvat myymään suksien osalta "ei oota" vaikka tehtaissa työskennellään koko ajan.

Helsingin Paloheinän hiihtopalvelussa työskentelevän Arto Hannolinin mukaan kulunut talvi on ollut kautta aikojen paras hiihtotalvi.

- Tämä on uskomatonta. Tämä talvi on ollut menestys murtomaahiihdolle. Ei ole ihmisten tarvinnut lähteä pohjoiseen hiihtämään. Päinvastoin, tuntuu, että lappalaiset ovat tulleet tänne hiihtämään, Hannolin nauraa.

Paloheinän suksivuokraamon hyllyt ovat varsinkin viikonloppuisin loistaneet tyhjyyttään ja asiakkaat ovat joutuneet jopa jonottamaan suksia.

Ihmiset palaavat laduille

Hannolin kertoo, että murtomaahiihto on saanut paljon uusia harrastajia eri ikäryhmistä.

Keski-ikäiset ovat taas palanneet hiihtoladuille koulun "pakkohiihdon" ja armeijan jälkeen. Myös lapset ovat löytäneet lumitalven hiihtoladut. Uusi ilmiö Hannolinin mukaan ovat yksin hiihtävät kuusikymppiset naiset.

Liikuntavirasto ylläpitää Paloheinän latuja. Onpa niitä sanottu jopa Etelä-Suomen parhaiksi, Hannolin kehuu.

Paloheinässä tämän talven hitti on myös ollut lumikenkäily, johon on tarjolla hyvät mäkiset maastot.

Ota kantaa päivän kysymykseen: Oletko hiihtänyt tänä talvena?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.