Piristä syksyä papaija-mango cupcakeseilla. Voit valmistaa kuppikakut myös pelkillä Tattarijauhoilla. Voit valmistaa samalla ohjeella Kurpitsa-kuppikakkuja, korvaa tällöin mangomehu kurpitsasoseella.
noin 15 kpl
1½ dl Myllyn Paras Tattarijauhoja
2 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 dl kuivattuja pieniä mango- ja papaijakuutioita
1 dl mangomehua
1 dl juoksevaa margariinia, laktoositonta voita tai margariinia
3 munaa
Koristeluun:
200 g tuorejuustoa
1 pkt tomusokeria (500 g)
koristerakeita
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä rasva tällöin ensin. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.
Vatkaa tomusokeri tuorejuustoon massaksi. Pursota sitä jäähtyneiden kuppikakkujen päälle kauniisti. Koristele rakeilla.
VINKKI: Voit valmistaa kuppikakut myös pelkillä Tattarijauhoilla. Voit valmistaa samalla ohjeella Kurpitsa-kuppikakkuja, korvaa tällöin mangomehu kurpitsasoseella.
Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy