Mainos

Paniikki iski: Patukkaskandaali kaatoi Marsin verkkosivut

Snickers-patukasta Saksassa löytynyt punainen muovinpala on aiheuttanut tuotteiden laajamittaisen poistamisen useista maista. AFP:n mukaan muovipalasen on todettu olevan peräisin Marsin tehtaalta Hollannin Veghelissä.

Suklaajätti Marsin mukaan yhtiö ei voi olla täysin varma siitä, ettei muovia ole ole joutunut myös muihin saman tuotantolinjan tuotteisiin.  

Tapauksen seurauksena Mars vetää muun muassa Mars-, Snickers- ja Milky Way -patukoita pois myynnistä 55 maassa. Takaisinveto koskee myös Suomea, jossa markkinoilta poistetaan Mars- ja Snickers -patukoita.  

Tarkempi tieto myynnistä poistettavista tuote-eristä annetaan keskiviikkona aamulla, koska tuotetietojen tarkistamiseen menee aikaa, kertoo Mars Finlandin viestintävastaava Pirjo Kauhanen.  

-Eräkoodit eivät välttämättä ole yhteneväisiä Suomessa myynnissä olevien tuotteiden koodien kanssa, Kauhanen sanoo.
  
Kauhasen mukaan takaisinvedettäviä tuotteita on useita eri pakkauskokoja, sekä yksittäispakattuja patukoita että monipakkauksia. Kaikki Suomen markkinoilta poisvedettävät tuotteet on valmistettu Hollannin tehtaassa. 

Marsin muiden tehtaiden valmistamia tuotteita ei tällä haavaa olla vetämässä pois myynnistä.  

- Suomen markkinoille tulee tuotteita myös muilta tehtailta, ja varotoimi koskee Hollannin tehtaalla valmistettuja tiettyjä eriä, Kauhanen sanoo.
  
Aluksi takaisinveto koski vain Saksaa, mutta tiistaina iltapäivällä yhtiö ilmoitti, että takaisinveto koskee myös useita muita maita. AFP:n mukaan suklaata poistetaan myynnistä useissa Euroopan maissa, mutta myös muun muassa Sri Lankassa ja Vietnamissa.   

Marsin ensitietojen mukaan takaisinveto koskee tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on 19.6.2016-8.1.2017. Uutinen takaisinvedosta on saanut aikaan sen, että Marsin verkkosivut kaatuivat.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.