Mainos

Valtava operaatio: Mars vetää suklaapatukoita myynnistä 55 maassa – myös Suomessa

Suklaajätti Mars vetää muun muassa Mars-, Snickers- ja Milky Way -patukoita pois myynnistä 55 maassa. Takaisinveto koskee myös Suomea, jossa markkinoilta poistetaan Mars- ja Snickers -patukoita.   

Tarkempi tieto tuote-eristä annetaan huomenna aamulla, koska tuotetietojen tarkistamiseen menee aikaa, kertoi Mars Finlandin viestintävastaava Pirjo Kauhanen.   

– Eräkoodit eivät välttämättä ole yhteneväisiä Suomessa myynnissä olevien tuotteiden koodien kanssa. 

Yhtiö ilmoitti takaisinvedon syyksi, että yhdestä sen tuotteesta oli Saksassa löytynyt palanen muovia. 

Kauhasen mukaan takaisinvedettäviä tuotteita on useita eri pakkauskokoja, sekä yksittäispakattuja patukoita että monipakkauksia. Suomen markkinoilta poisvedettävät tuotteet on valmistettu Hollannin Veghelissä sijaitsevassa tehtaassa. Marsilla on useita tehtaita eri puolilla Eurooppaa.  

– Suomen markkinoille tulee tuotteita myös muilta tehtailta, ja varotoimi koskee Hollannin tehtaalla valmistettuja tiettyjä eriä. 

Aluksi takaisinveto koski vain Saksaa, mutta iltapäivällä yhtiö ilmoitti, että takaisinveto koskee myös useita muita maita.  

Marsin ensitietojen mukaan takaisinveto koskee tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on 19.6.2016-8.1.2017. Uutinen takaisinvedosta sai aikaan sen, että Marsin verkkosivut kaatuivat.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.