Pandemia pilasi hääjuhlat – amerikkalaisparilta uskomattoman avokätinen teko: "Tällaista ei ole koskaan ennen tapahtunut"

Upea ele! Hääpari lahjoitti juhliensa ruoat turvakotiin 1:27
Tyler ja Melanie Tapajna lahjoittivat häävastaanottonsa ruoat hyväntekeväisyyteen, kun juhlavastaanotto jouduttiin koronaviruksen takia perumaan.

Ohiolaispari Tyler ja Melanie Tapajna lahjoittivat häävastaanottonsa ruoat hyväntekeväisyyteen.

Ohiolaispari joutui perumaan häävastaanottonsa koronapandemian vuoksi, mutta he eivät antaneet juhlaherkkujen mennä hukkaan. Tyler ja Melanie Tapajna lahjoittivat häävastaanottonsa ruoat hyväntekeväisyyteen, kertoo CNN.

150 hengen juhlat peruttiin

Tyler ja Melanie olivat suunnitelleet 150 hengen juhlatilaisuuden elokuulle 2020, mutta koronavirus pilasi suunnitelman. Kokoontumisesta luovuttiin, mutta Tyler ja Melanie eivät suostuneet haaskaamaan hääruokia. He lahjoittivat ne turvakotiin.

– Olimme oikeastaan enemmän innoissamme ruoan lahjoittamisesta kuin stressaamisesta häiden aikana, Melanie kommentoi.

Pari avioitui lopulta pienessä ja intiimissä seremoniassa takapihallaan. Tämän jälkeen he ajoivat paikalliseen naisten ja lasten turvakotiin hääpukuihinsa ja kasvomaskeihin pukeutuneina.

Ruokkivat 135 henkeä

Tyler ja Melanie jakelivat ruoan turvakodin asukkaille; ruokaa sai noin 135 henkeä.

– Tällaista ei ole koskaan ennen tapahtunut. Se oli todella uskomatona, varsinkin, kun ajattelee, että monet asiakkaistamme, naiset ja lapset, jotka meillä asuvat, eivät ehkä koskaan ole olleet tuonkaltaisissa häissä, turvakodin johtaja Rich Trickel sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat