Pamela Anderson meni salaa naimisiin henkivartijansa kanssa – vain vuosi aikaa "valeseremoniasta"

1:10
Pamela Anderson tekee asioita hyvien asioiden puolesta.

Pamela Anderson rakastui päätä pahkaa henkivartijaansa. 

Baywatch-tähti Pamela Anderson on mennyt naimisiin henkivartijansa Dan Hayhurstin kanssa, kertoo Daily Mail.

Pariskunta sanoi toisilleen tahdon jouluaattona Vancouverinsaarella Kanadassa. Danin ja Pamelan vihkitilaisuus oli heidän maalaistalonsa kotipihalla, jonka Pamela osti isovanhemmiltaan vuonna 2019. Intiimiin tilaisuuteen osallistuivat ainoastaan perhe ja läheisimmät ystävät, eikä koronakriisin vuoksi hääparilla ei ollut bestmania tai morsiusneitoja.

Koronasulku lähensi

Pamela antoi yksinoikeudella haastattelun Daily Mailille ja kertoi, että hän on nyt siellä missä hänen kuuluukin olla – miehen käsivarsilla, joka rakastaa todella häntä.

Pariskunnan välit lähenivät viime vuonna koronasulun aikaan, ja siitä lähtien he ovat viettäneet aikaa yhdessä käytännössä joka tunti.

Pamela kuvailee haastattelussa, että vaikka he ovatkin olleet vasta vuoden yhdessä, se on tuntunut kuin he olisivat tunteneet toisensa paljon pidempään.

Pamela oli pukeutunut hääpäivänään upeaan, hennon vaaleansiniseen tylliunelmaan. Yläosana hänellä oli samppanjan värinen, tyköistuva korsetti, josta huokui maalaisromantiikkaa. Pamelan päähän oli aseteltu pitkällä laahuksella varustettu, herkkyyttä hersyvä huntu.

Jalkaansa Pamela oli pukenut Hunter-merkkiset kumisaappaat, jotta seisominen mutaisella takapihalla olisi helpompaa.

 – Se paljastaa sen, että olen kanadalaistyttö, Pamela toteaa haastattelussa.

Pamela on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen kanssa. Liitosta syntyi kaksi poikaa, Brandon, 23, ja Dylan, 22.

Pariskunta oli naimisissa vuodesta 1995 vuoteen 1998. Vuonna 2006 povipommi avioitui ja erosi Kid Rockista. Sen jälkeen, vuotta myöhemmin hän avioitui tuottaja Rick Solomonin kanssa, toisen kerran he menivät naimisiin vuonna 2013. Ensimmäinen liitto päättyi kumoamiseen.

Vuosi sitten tammikuussa uutisoitiin, että Pamela on mennyt naimisiin liikemies Jon Petersin, 74, kanssa hotellissa Kaliforniassa. Pamela oli palannut tuolloin Intiasta henkiseltä retriitiltä. Pamela totesi tuolloin, että seremonia ei ollut virallinen, vaan kyseessä oli enneminkin "valeseremoniasta".

– Emme olleet koskaan naimisissa. Hän elokuvantekijä ja...hän tarvitsi vain vähän huomiota? Hän totesi Daily Mail TV:lle.

Kaksikko on ollut pitkäaikaisia ystäviä ja povipommi totesikin 12 päivää myöhemmin Twitterissä, että kyseessä oli vain huumorisävytteinen tempaus.

LÄHDE: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja