Palomies kosi opettajatyttöystäväänsä kesken paloharjoituksen: "Minulla ei ollut aavistustakaan tästä"

Palomies kosi opettajana työskentelevää tyttöystäväänsä, kun koulussa järjestettiin paloharjoitus. 

Kun Manual High School -lukiossa Yhdysvaltain Kentuckyssa järjestettiin viime viikon perjantaina aivan tavallinen paloharjoitus, tapahtui jotain hyvin erityistä. Paikalle saapunut palomies Tom Cecil nimittäin polvistui koulussa opettajana työskentelevän tyttöystävänsä Allison Huntin eteen ja pyysi tätä vaimokseen. Liikuttavasta hetkestä uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Iloinen yllätys kuvattiin videolle, joka julkaistiin myöhemmin lukion Twitter-tilillä. Yhteiskuntaoppia ja maantietoa opettava Allison oli tullut pihalle oppilaiden kanssa. Paloauton luona hän näkee poikaystävänsä Tomin, joka tulee hänen luokseen. Kun mies polvistuu, ympärillä olevat ihmiset alkavat hurrata ja Allison näyttää yllättyneeltä, mutta vastaa myöntävästi. Lopuksi pariskunta halaa toisiaan pitkään.

Juoni itsensä mukaan harjoitukseen

Lehtitietojen mukaan pariskunta oli puhunut naimisiinmenosta aiemminkin. Paloharjoitusta ei ollut järjestetty vain kosintaa varten.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän ilmeisesti vaihtoi vuoroa jonkun toisen miehen kanssa koulun lähellä sijaitsevalla palolaitoksella, Allison arvelee Courier Journal -lehdessä.

– Paloharjoitus oli jo alun perinkin suunniteltu pidettäväksi tänään, ja niin hän järjesti itsensä osaksi harjoitusta. Minulla ei ollut tästä aavistustakaan.

Allison kommentoi ihanaa tapahtumaa vielä myöhemmin Twitter-tilillään.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä oli vähintäänkin ihana päivä! Paras paloharjoitus ikinä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja