Palloseura häpeämättömien varkaiden uhrina – veivät tavaraa pelipaidoista suihkuhanoihin

Nummelan Palloseura joutui pitkäkyntisten uhriksi viime keskiviikkona, kun varkaat veivät Nummelan Ratapuiston pukukopista suuren määrän erilaista tavaraa.

Illalla koppiin tunkeutuneet varkaat veivät muun muassa muutaman harjoituskassin, jotka sisälsivät pelipaitoja, palloja, jalkapallokoulun varusteita ja maalivahdin hanskoja. Epätoivotuille vieraille näyttää kelvanneen mikä vain, sillä mukaan tarttui myös mopin ämpäri sekä suihkuhanat.

Palloseuran toiminnanjohtaja Nina Åberg kuvailee tapausta hyvin ikäväksi.

– Ei ollut kauhean mukava yllätys jalkapallokoululle, että osa tavaroista oli kadonnut, Åberg toteaa.

Vaikka varastetut tavaran arvo ei isossa mittakaavassa ollut suuri, on tapaus pienelle seuralle suhteellisen iso juttu, hän kertoo.

– Tämä on todella kurjaa seuralle, kun kuitenkin nuorten hyväksi tehdään töitä, Åberg kertoo.

Facebookissa julkaistussa päivityksessä palloseura pyytää varkaita palauttamaan omaisuuden ja silminnäkijöitä kertomaan mahdollisista havainnoistaan. Yksi vihje on kuulemma saatukin.


"Ei kovin tyypillistä viedä suihkuhanoja"

Ylikonstaapeli Nina Pelkonen Länsi-Uudenmaan poliisista kertoo, että tapauksesta on tehty rikosilmoitus.

– Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä varkaus. Tällaiset asumattomiin tiloihin tehdyt anastusrikokset ovat aika tyypillisiä, esimerkiksi kerrostalojen kellarikomerot ovat hyvin tavallisia paikkoja, hän kertoo.

Hänen mukaansa tekijän nirsoilemattomuus tavarassa viittaisi ammattitekijään. Omaan käyttöön tavaraa vievä tyytyy yleensä viemään hieman parempaa tavaraa.

– Ei ole kovin tyypillistä viedä suihkuhanoja, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat