Paljastus: Tähtipelaaja hylkäsi 130 miljoonan tilipäivän

Huippugolfari Will Zalatoris hylkäsi kiistanalaisen LIV Golf -kiertueen tekemän 130 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen, yhdysvaltalaisen lähipiiriin kuuluva lajilegenda Fred Couples paljastaa.

Saudirahoitteinen LIV Golf on houkutellut riveihinsä useita huippunimiä viime vuosina. Pääasiassa Yhdysvalloissa pelattava PGA-kiertue on menettänyt muun muassa Phil Mickelsonin, Dustin Johnsonin, Bryson DeChambeaun ja Brooks Koepkan kaltaisia tähtiä.

Myös huipputaitava 26-vuotias Zalatoris oli LIV:n kiikarissa. Tämä kuitenkin hylkäsi yli sadan miljoonan dollarin arvoisen tarjouksen.

– Annan Willille ison tunnustuksen. Hän haluaa jatkaa PGA-kiertueella, Zalatorisin kanssa saman agentin edustama Couples kommentoi. 

Couples ja Zalatoris ovat arvostelleet LIV Golfia kärkkäästi. Zalatoris on sanonut valitsevansa PGA-kiertueen ja major-turnaukset, vaikka niiden palkintorahat olisivat vain satojatuhansia. 

– Pelaan voittaakseni majoreita. Se on urani tavoite, Zalatoris kommentoi Graham Bensingerin haastattelussa viime syksynä.

Zalatoris on sijoittunut toiseksi kolmessa major-turnauksessa viimeisen kahden vuoden aikana. Kolmatta täyttä kauttaan PGA-kiertueella pelaava Zalatoris on ansainnut urallaan 14,3 miljoonaa dollaria eli noin 13,4 miljoonaa euroa.  

Lue myös:

    Uusimmat