Tiger Woodsin leiristä kovaa tekstiä oikeustaiston keskellä – "Ei ole seksuaalisen väkivallan uhri"

Golflegenda Tiger Woods käy parhaillaan oikeustaistelua ex-tyttöystäväänsä Erica Hermania vastaan. Fox Newsin mukaan Woodsin leiri vakuuttaa, ettei oikeustaistelu liity mitenkään seksuaaliseen väkivaltaan.

Herman haastoi Woodsin oikeuteen 30 miljoonalla dollarilla, koska koki Woodsin ja tämän agentin lukinneen hänet laittomasti ulos parin yhteisestä kodista Floridassa.

Herman kertoi hiljattain, että Woodsin yksityinen säätiö yrittäisi saada hänet vaikenemaan heidän suhteestaan vetoamalla hänen allekirjoittamaansa salassapitosopimukseen.

Fox News kertoo, että Hermanin mukaan salassapitosopimus pitäisi julistaa täytäntöönpanokelvottomaksi Speak Out -lain nojalla. Speak Out -laki estää salassapitosopimuksen täytäntöönpanon seksuaaliseen häirintään ja -väkivaltaan liittyvissä tapauksissa.

Herman ei kuitenkaan syytä oikeuskanteessaan Woodsia seksuaalisesta väkivallasta. Myös Woodsin taustalla operoivat asianajajat ovat jyrkästi kiistäneet puheet seksuaalisesta väkivallasta.

– Herman ei ole seksuaalisen väkivallan tai -hyväksikäytön uhri. Hän on kiukkuinen ex-tyttöystävä, joka haluaa julkisesti riitauttaa harhaanjohtavia vaatimuksia oikeudessa sen sijaan, että kunnioittaisi sitoutumistaan sovitella riidat luottamuksellisessa välimiesmenettelyssä, Woodsin asianajajat kertovat Fox Newsin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat